Торт Чорна спокуса з шоколадно-кокосовим кремом
|
|
Четверг, 18 Января 2018 г. 21:30
+ в цитатник
Шоколадний бісквіт(порція на 1 корж):
3 яйця
0,5 скл. цукру
8 ст.лож.води
0,5 ч.лож. амонію
0,5 скл. борошна
2 ст.лож. какао
Для крему:
1 ванільний пудинг
0,5л.молока
1 скл.цукру
1-2ст.лож. какао
1 філіжанку міцної заварної кави(1 еспрессо)
100 г кокосової стружки
10ст.л. молока
Коржі:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,воду,какао,борошно з амонієм.Пекти три такі коржі (кожен збивати окремо).
Крем:
Зварити пудинг за інструкцією,охолодити і додати 400-450гр.масла. Збивати доки не стане однорідною,пухкою масою. Потім розділити крем на дві частини.
До однієї додати:какао і каву.
До другої: запарений в молоці і охолоджений кокос.
Перекладати:
Корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж.Зверху викласти вишні в своєму соці(попередньо вишні трохи віддушити,щоб не текли)і залити все шоколадом.
1.
Метки:
торт
Процитировано 3 раз
-
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-