-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19313


Торт Чорна спокуса з шоколадно-кокосовим кремом

Четверг, 18 Января 2018 г. 21:30 + в цитатник
2 (700x700, 98Kb)
Шоколадний бісквіт(порція на 1 корж):
3 яйця
0,5 скл. цукру
8 ст.лож.води
0,5 ч.лож. амонію
0,5 скл. борошна
2 ст.лож. какао

Для крему:
1 ванільний пудинг
0,5л.молока
1 скл.цукру

1-2ст.лож. какао
1 філіжанку міцної заварної кави(1 еспрессо)

100 г кокосової стружки
10ст.л. молока

Коржі:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,воду,какао,борошно з амонієм.Пекти три такі коржі (кожен збивати окремо).

Крем:
Зварити пудинг за інструкцією,охолодити і додати 400-450гр.масла. Збивати доки не стане однорідною,пухкою масою. Потім розділити крем на дві частини.
До однієї додати:какао і каву.
До другої: запарений в молоці і охолоджений кокос.

Перекладати:
Корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж.Зверху викласти вишні в своєму соці(попередньо вишні трохи віддушити,щоб не текли)і залити все шоколадом.

1.
1 (700x525, 401Kb)
Рубрики:  Торты/Торты и пляцки, которые надо испечь
Метки:  

Процитировано 3 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку