Закуска квасоля в томатно-карамелевому соусі з чорносливом
|
|
Четверг, 15 Декабря 2016 г. 23:02
+ в цитатник
![kvasolya_z_chornoslyvom (416x322, 56Kb)](//img0.liveinternet.ru/images/attach/d/1/132/918/132918688_kvasolya_z_chornoslyvom.jpg)
Інгредієнти для приготування: Закуска квасоля в томатно-карамелевому соусі з чорносливом
біла квасоля (велика) - 350 г,
цибуля - 350 г,
чорнослив - 200 г,
томатний сік - 2 склянки,
цукор - 3 ст. ложки,
рослинна олія - 3-4 ст. ложки,
сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Закуска квасоля в томатно-карамелевому соусі з чорносливом
Квасолю замочіть на ніч, потім відваріть в підсоленій воді майже до готовності.
Приготуйте соус. На сковороді розігрійте олію, всипте порізану кубиками цибулю і відразу ж додайте цукор, смажте, постійно помішуючи, поки цибуля не почне карамелізуватися. Тушкуйте цибулю на слабкому вогні до м’якості.
Додайте запарений окропом і порізаний шматочками чорнослив, тушкуйте 2-3 хвилини.
У соус всипте квасолю, влийте томатний сік, посоліть, поперчіть і тушкуйте на слабкому вогні 20-25 хвилин до повної готовності квасолі
http://patelnya.com.ua
Серия сообщений " БЛЮДА ИЗ ФАСОЛИ, ГОРОХА, ЧЕЧЕВИЦЫ...":
Часть 1 - Спаржевая фасоль по-корейски
Часть 2 - Ну, оОчень вкусный - Салат из стручковой Фасоли!
...
Часть 5 - Грибное масло для бутербродов
Часть 6 - ГОРОХОВОЕ ПЮРЕ Превосходное (старинный рецепт русской кухни) . Mashed Peas.
Часть 7 - Закуска квасоля в томатно-карамелевому соусі з чорносливом
Часть 8 - Постные котлеты-очень вкусные(два варианта)
Часть 9 - Если я скажу, из чего эта пряная колбаска, ты точно не поверишь… Обязательно попробуй!
...
Часть 40 - Чечевичные оладушки под вкуснейшим чесночным соусом
Часть 41 - Соус с сардельками, фасолью и томатами
Часть 42 - Вкусные и необычные конфеты из фасоли
Процитировано 6 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
6
Процитировали
-
0
Сохранили
-