Байсестер(Bicester),Англия http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0907/1010ad/34/0/4ne7bcg...
Удобрения для розсады - (1)Какие удобрения нам понадобятся для подкормок растений в следующим сезоне: Самый необходи...
НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017 - (0)НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017! ОБАЛДЕННАЯ НОВИНКА! Яркие чувства. ...
Польський трускавковий сирник - (0)Польський трускавковий сирник Інгредієнти Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. пшеничн...
Пляцок Поезія - (0)Пляцок Поезія Пляцок Поезія Інгредієнти для тіст...
Пляцок" Кисель" |
Пляцок "Кисіль"
Тісто: 6 яєць 300 гр цукру 2 ч л порошку до печева 1 ч л амоняку 2 п ванільного цукру (чи 1 п польського) 6 ст л муки 2 п польського кисілю Крем: 0,5 л молока 1ст цукру 3ст л крохмалю 200-300 г масла 1 п желе Приготування: Білки збити з цукром. Додати жовтки і легенько збити. Сухі інгредієнти перемішати і всипати до яєць, перемішати, розділити на три частини, викласти в 3 форми (діам. 24х29) і пекти при 180 градусах прибл. 10 хвилин (до готовності). Зварити крем, охолодити і збити із маслом. Желе приготувати згідно інструкції на упаковці, залишити, щоб трохи схопилось. Перекладати пляцок так: корж-крем-1/2желе-корж-крем-1/2желе-корж-крем. |
|
Рубрики: | Выпечка сладкая/Пляцки Кулинарные рецепты |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |
Исходное сообщение Люся_Ширева
Спасибо
Исходное сообщение Lara2013
Только увидела - сразу поняла, что это необычно и вкусно! Спасибо)
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |