|
Інгредієнти:
Для тіста:
300 г борошна
100 г цукру
200 г маргарину
1 яйце
порошок для печива
кефір (сметана) - 1-2 столові ложки (при потребі)
Для начинки:
1 кг вишні
600 г сиру
150 г цукру
2 яйця
ванільний цукор
70 г вершкового масла
пудинг вершковий - 1 пачка.
Желе для торта безбарвне - 2 пачки (по 8г)
Спочатку готуємо вишні.
Якщо заморожені- розморозити і відкинути на дуршлаг.
Якщо свіжі - відділити від кісточок, посипати трошки цукром, щоб віддали сік і так само відкинути на дуршлаг.
Відділений сік використовуємо для приготування верхнього шару - вишневого желе.
включити духовку.
Замісити тісто , форму для випічки 25*35 см викласти папером , розподілити по ній тісто.
Сир перетерти з цукром і яйцями, додати розтоплене вершкове масло, додати пудинг.
На тісто посипати сухарі або манку, 1-2 столові ложки, викласти відціджені вишні, зверху акуратно столовою ложкою викласти сирну масу і вирівняти верх.
Випікати тісто хвилин 40 при Т 180 С.
Дати вистигнути повністю.
Желе для торта змішати з цукром 3-4 столові ложки і розвести відцідженим соком з вишні - 400 мл. Довести до кипіння, помішуючи, закип'ятити і охолоджувати, перемішуючи час від часу. Коли желе почне застигати - викласти його ложкою рівним шаром на спечене тісто.
источник
|