-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Tatyana_Nevich

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 25.06.2009
Записей: 1383
Комментариев: 28
Написано: 1422


Цибулеві кільця в чіпсах

Воскресенье, 09 Февраля 2014 г. 11:28 + в цитатник

Давно мрієте знайти дійсно смачну і легку в приготуванні закуску? Що ж, думаємо, це саме те, що ви шукали! Цибулеві кільця в чіпсах – дуже незвичайне і цікаве блюдо!

Хрусткі, ароматні і дуже апетитні вони чудово підійдуть в якості приємного супроводу: і під темне пеня пиво, і під вишукане ігристе вино!

Отже, які ж інгредієнти потрібні для приготування цієї страви:
борошно для випічки – 1 ст. (Неповний)
перець чорний – 1/4 ч. л.
яйця – 2 шт.
сіль – 1/2 ч. л.
звичайний не солодкий йогурт – 1 ст. (250 мл)
рослинна олія – ​​3 ст. л.
перець червоний – 1/4 ч.л.
роздроблені картопляні чіпси – 4 ст.
цибулю (великий) – 2 шт.
сіль

Як готуються цибульні кільця в чіпсах:

1. Для початку разогрійте духовку до 200 ° C. Після змішайте у великій мисці 1/2 чайної ложки солі, по 1/4 ч. л. червоного і чорного перцю, а також 1/4 гуртки борошна.
2. Потім вже в іншій мисці змішайте яйця, йогурт і борошно, що. Збийте цю суміш віночком до утворення однорідного тіста.
3. Чіпси потрібно гарненько роздрібнити. До речі, замість чіпсів можна використовувати і роздроблені кукурудзяні пластівці (природно, вони не повинні бути солодкими або ароматизованими). Після цього почистіть цибулю і наріжте його кільцями шириною десь в сантиметр.
4. Постеліть на деко пергамент (папір для випічки) і змастіть його рослинним маслом. Після цього поставте його в гарячу духовку на 5-7 хвилин (або поки масло не зашипить).
5. Тим часом вивалявши кільця цибулі в борошняної суміші. Занурте кожне кільце в приготоване тісто, а зайвому давайте стекти. Після цього вивалявши кільця цибулі в змолотих чіпсах.
6. Готові кільця викладіть на деко і випікати до утворення золотистої скоринки (приблизно по 5-8 хвилин з кожного боку).

Виймаємо з духовки наші панірувальні цибульні кільця і ​​посипаємо їх небагато сіллю, поки вони ще гарячі.

Подавати їх можна на великому красивому блюді, прикрашеному листям салату. Вийде дуже красиво! До них також може подаватися будь-який соус: починаючи від самого звичайного кетчупу або йогурту зі спеціями. Хоча самі по собі вони також мають досить незвичайним і цікавим смаком!

Приємного вам апетиту!

http://shef-kuhar.net/tsybulevi-kiltsya-v-chipsah/

15_27_01_13_02-234x300 (234x300, 31Kb)
Рубрики:  кулинария/американская кухня

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку