-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Tatyana_Nevich

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 25.06.2009
Записей: 1383
Комментариев: 28
Написано: 1422


Пшоняна каша моєї прабабусі

Воскресенье, 18 Декабря 2011 г. 21:29 + в цитатник
  • пшоно 400г
  • квашена капуста 300г
  • середня морквина1 шт.
  • середня цибулина 1 шт.
  • сіль, перець, лавровий листза смаком
  • олія
  • сухий кріп або петрушка
Способ приготовления

Моркву натерти, цибулю нашинкувати і підсмажити на олії до золотистого кольору.

В кастрюлю покласти цибулю, моркву, капусту і залити водою, щоб вона все покривала. До речі, капусти можна брати менше або більше, ніж я вказала, - тут все залежить від вашого смаку. Я люблю, щоб було більше пшона. Капусту тушкуємо протягом 25-30 хв.

Додаємо до капусти пшоно. У мене пішло всі 4 пакетики з пачки "Жменьки" - цієї каші я варю одразу багато, так як ми її дуже любимо.
Додати щойно закип'яченої води - не більше 1 л. Взагалі пшоно вариться у пропорції 1:2, тобто на 1 частину пшона потрбіно 2 частини води. Тому на пачку "Жменьки" треба 800 мл. води.
Варимо кашу на маленькому вогні 30 хв. до готовності пшона. За хвилин 10 до готовності солимо і перчимо, додаємо сухий кріп. 

Рубрики:  кулинария

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку