-

.
: 9861 : 0
: 191 : 0
: 205 : 0


, 24 2014 . 02:54 +

 

: OPPLYSNINGSKONTORET FOR EGG OG KJØTT

 

Pesto -

 

Italienske smaker er populære i Norge, og pesto er vel den mest kjente av dem. - . , , .

Hjemmelaget pesto smaker ekstra godt. Lag gjerne en stor porsjon, så har du for noen dager. - , .

Pesto er utrolig allsidig og kan brukes på det meste.- .

 

 

1 bunt basilikum - 1
2 ss pinjekjerner - 2 ..
50 g parmesan - 50
3 hvitløksfedd - 3
1 dl olivenolje - 100
0.5 ts salt - 1/2 ..
0.25 ts pepper - 1/4 ..

 

1. Bland sammen basilikum, presset hvitløk og kjerner i en food-processor, hakker eller i en morter. - , .

2. Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring. - .

3. Rør inn nyrevet parmesan, og smak til med salt og pepper.   - , . 

 



 

, – , !

: .

– 20
– 3 .
– 2
– 3 .
– 100
– 1 .
– 1 .
– 100

( ) , , , . . .

, . , , .

: .

– 20
– 3 .
– 1 .
– 2
– 3 .
– 150
– 100

, , , , , .

(, , ), - .

– 100
– 2
– 2 .
– 1
– 1 .
– 1 .

, . , . , .

. , , .   .

http://www.aif.ru/food/world/kak_prigotovit_nastoyashchiy_sous_pesto_recepty_italii

 

, . , (. pistou), . , .

2p_thumb (600x339, 25Kb)

 

Pistou -

 

Pistou er den franske varianten av den italienske pestoen. - - .

Den er uten pinjekjernenøtter. - .

Uendelig mange bruksmuligheter - som saus på dine spesial ostesmørbrød, til spekemat, til grillet kjøtt, poteter og grønnsaker, til pastaretter - du vet sikkert om flere.... - , , , , , ..

 

4 båt hvitløk - 4
20 blad frisk basilikum - 20
120 g revet parmesan - 120
1 1⁄2 dl olivenolje - 150

 

Bland sammen basilikum og hakket hvitløk i en foodprocessor eller hakker. - - .

Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring. -

Rør inn parmesan til slutt. - .

 

.

 

. :

http://www.liveinternet.ru/users/norsk-langrenn/post388678314/




:  

2

: [1] []
 

:
: 

: ( )

:

  URL