Pīrāgs "Ganiņš" - Пирог "пастушок"
|
|
Вторник, 25 Июня 2013 г. 17:40
+ в цитатник
1 glāze ievārījums bez kauliņiem
1 tējkarote sodā
2 olas
400 g milti
1 glāze kefīrs
100 g cukurs (ja ievārījums salds - var nelikt cukuru)
Gatavošana:
Ievārījumam pievieno sodā, samaisa. 5 min liek pastāvēt. Šai masai pievieno kefīru, cukuru, olas un miltus. Visu samaisa. Liek uz ietaukotas plāts un cep 200℃ 20 min.
1 стакан варенья без косточек
1 чайная ложка соды
2 яйца
400 г муки
1 стакан кефира
100 г сахара (если варенье сладкое - не надо сахар)
Приготовление:
Варенью добавить соду, перемешать. 5 минут не трогаем. В эту массу добавить кефир, сахар, яйца и муку. Все перемешать. Положите на смазанный противень и выпекать 20 минут при температуре 200 ℃.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 4 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
4
Процитировали
-
0
Сохранили
-