Pankūku un biezpiena sacepums - Блинная запеканка с творогом
|
|
Среда, 08 Мая 2013 г. 19:06
+ в цитатник
Pankūkām:
375 ml piens
2 olas
160 g kviešu milti (1 gl)
sāls
1 tējkarote cukurs
tauki vai augu eļļa (cepšanai)
40 g sviests
Pildījumam:
600 g saldā biezpiena masa
4 olas
vaniļas cukurs
Gatavošana:
Biezpiena masā iemaisa sakultas olas un vaniļas cukuru.
Mīklai olas sakuļ, pievieno cukuru, sāli, nedaudz pienu un izsijātus miltus. Pamatīgi izmaisa, lai nebūtu kunkuļu. Pamazām, maisot, pievieno atlikušo pienu, lai izveidojas vienmērīga pašķidra mīkla. Pannu ietauko un cep plānās lielās pankūkas no abām pusēm.
Sagatavotā tortes veidnē liek izceptās pankūkas un virs katras kārto biezpiena masu. Pa augšu paliek neapklāta pankūka. Virs augšējās pankūkas liek sviesta piciņas.
Cep cepeškrāsnī 200℃ 20 min. Gatavu pasniedz ar ogu mērci, to lejot atsevišķi glāzītēs.
Для блинов:
375 мл молока
2 яйца
160 г муки (1 стакан)
соль
1 чайная ложка сахара
жир или растительное масло (для жарки)
40 г сливочного масла
Начинка:
600 г сладкого творога
4 яйца
ванильного сахара
Приготовление:
В творог размешать взбитые яйца и ванильный сахар.
Для тесто, взбейте яйца, добавить сахар, соль, молоко и немного муки . Тщательно перемешать, чтобы не было комочков. Постепенно добавить оставшееся молоко получить гладкой водянистой тесто. Смазать сковороду и запекать большие тонкие блины с обеих сторон.
Подготовить форму торта класть готовые блины и и на каждом кладем творожную массу . С верху непокрытой блин. На верхний блин кладем комки масла .
Выпекать в духовке при температуре 200 ℃ в течение 20 мин. Готовый поднести с ягодным соусом, наливая соус в стаканы отдельно.
Метки:
Receptes
Sacepumi
panna
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-