Пляцок "Оріон" |
![]() |
Інгредієнти:
Форма 20*30. Склянка 200 г
Білі коржі:
Маргарин посікти з борошном,додати жовтки і сметану.Замісити тісто як на вареники,розділити на 3 частини і покласти в холодильник.(в мене лежало 3 год.) Білки добре збити з цукром.Умовно розділити на 3 ч. Розкачати одну частину тіста,змастити частиною білка і посипати арахісом. Так випекти 3 коржі. Пекла 20-25 хв. на невеликому вогні. Коричневі коржі: Маргарин,какао,цукор і молоко покласти у посудину і заварити ( пару секунд кипіло).Охолодити. Яйця збити,додати заварену масу і борошно з амонієм.Випекти два коржі.Пекти прилизно 15 хв. Крем: Пудинг зварити по інструкції,додавши цукор.Охолодити. Масло збити,додаючи по ложці заварений пудинг,каву. (не додавала) Перемащувати так: Білий корж-коричневий-білий-коричневий-білий корж. |
Серия сообщений "Пляцок":
Часть 1 - Пляцок "Дві долі"
Часть 2 - Пляцок Вышиванка
...
Часть 23 - Пляцок " Аммоняк с вишней"
Часть 24 - Пляцок "Пани Каролина"
Часть 25 - Пляцок "Оріон"
Часть 26 - Пляцок шоколадно-кавовий з вишнею
Часть 27 - Пляцок Грильяжный
Часть 28 - Пляцок «Ламбада»
Рубрики: | Выпечка |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |