Паста з куркою та сирним соусом |
Рецепт пасти з ніжною, дієтичної курячою грудкою, з крисним овочем – брокколі, і ніжним сирним соусом, який ідеально підходить до пасти. Готуйте пасту та радуйте своїх рідних та близьких смачним та корисним рецептом.
.
.
.
.
На 6 порцій нам знадобиться 500 грам пасти Paolo (Penne), 500 грам курячої грудки, 500 грам брокколі, свіжа петрушка, 3 зубчики часнику, оливкова олія, сіль, перець, сушені спеції (орегано, базилік, майоран), свіжо вичавлений сік лимона . Для соусу нам знадобиться 500 грам молока, 4 столові ложки борошна, 50 грам вершкового масла, 100 грам сиру чеддер.
Поріжте курячу грудку на шматочки, брокколі розділіть на суцвіття, дрібно порубаєте петрушку, часник дрібно наріжте, сир чеддер натріть на терку.
Шматочки курячої грудинки замаринуйте на 15 хвилин, в соку лимона та сушених спеціях. Закип’ятіть воду в каструлі та киньте брокколі на 2 хвилини, потім вийміть та відкладіть в сторону.
Приготуйте сирний соус. Розтопіть в каструлі масло, додайте борошно та варіть протягом однієї хвилини, помішуючи дерев’яною ложкою. Потім зніміть каструлю з вогню та поступово додайте молоко, постійно помішуючи. Поверніть каструлю на середній вогонь, варіть, помішуючи 5 хвилин поки соус не загусне. Потім додавайте потроху сир, та мішайте, тримайте на вогні, поки сир не розплавиться.
На великій сковорідці розігрійте оливкове масло, додайте часник та потримайте його в оливковій олії пару хвилин. Коли часник став ароматним, додайте курячу грудку та обсмажте 5-7 хвилин на великому вогні. Потім додайте брокколі та смажте 3 хвилини, не більше, овоч повинен бути хрустким.
Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду. Пасту додайте на сковорідку до грудинки та потримайте пару хвилин. Викладіть пасту з курячою грудкою і брокколі на тарілку. Полийте щедро сирним соусом, приправте петрушкою, та подавайте страву до столу обов’язково гарячою.
Серия сообщений "Паста, лапша":
Часть 1 - Макароны с соусом песто
Часть 2 - Паста в ароматизированном соусе
...
Часть 11 - Spaghetti allo scoglio. Спагетти с морепродуктами
Часть 12 - Спагетті з беконом та грибами
Часть 13 - Паста з куркою та сирним соусом
Часть 14 - Паста з куркою, овочами та соусом Alfredo
Часть 15 - Cпагетти а-ля путанеска
...
Часть 19 - Паста "Фетучини Альфредо"
Часть 20 - Рисовая лапша с овощами
Часть 21 - Паста с томатным соусом
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |