-

Радио в блоге

[Этот ролик находится на заблокированном домене]
Добавить плеер себе
© Накукрыскин

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Lyudmila_Shevchenko

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.08.2009
Записей: 3371
Комментариев: 229
Написано: 3749


Без заголовка

Четверг, 29 Сентября 2016 г. 06:07 + в цитатник
Цитата сообщения ВасилисаСчастливаяЯ Салат із зелених помідорів


Салат із зелених помідорів

Рекомендую приготувати салат на зиму, рецепт дістала від подруги з Польщі, робила минулого року вперше - вийшло смачно. Куштувати можна через 3-4 тижні). Цього року знову приготую пару порцій.




  • Время приготовления: 8 часов и более




Список ингредиентов


  • томати зелені1,7-1,8 кг

  • сіль30 г

  • для маринаду:

  • вода500 мл.

  • цукор150 г.

  • оцет столовий 9%100 мл.

  • сіль20 г.

  • олія40 г.

  • крім того:

  • зерна гірчиці

  • перець чорний горошком

  • перець духм'яний горошком

  • лист лавровий

  • цибуля ріпчаста



Способ приготовления


Недоспілі помідори помити і нарізати кружечками. Викласти до глибокої миски, посипати сіллю і залишити на 8-12 годин.


Підготувати чисті банки (по 300-500 мл) і кришки. Цибулю почистити і нарізати кільцями. Помідори процідити від рідини, що утворилась. На дно банок насипати по 0,5-1 ч. ложці зерен гірчиці, по 1-2 горошини перцю духмяного і перцю чорного. Викладати щільно шарами помідори і цибулю. Можна додати за бажанням по гілочці укропу, пару смужок солодкого перцю, також покласти в кожну баночку лавровий лист.

Приготувати маринад з води, солі, цукру, оцту та олії. Гарячим маринадом залити помідори. Стерелізувати банки 15 хвилин.



http://food.ua/recipes/39167?utm_source=newsletter...link&utm_campaign=best_recipes
Рубрики:  кулинария/заготовки на зиму
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку