Без заголовка |
Рекомендую приготувати салат на зиму, рецепт дістала від подруги з Польщі, робила минулого року вперше - вийшло смачно. Куштувати можна через 3-4 тижні). Цього року знову приготую пару порцій.
Недоспілі помідори помити і нарізати кружечками. Викласти до глибокої миски, посипати сіллю і залишити на 8-12 годин.
Підготувати чисті банки (по 300-500 мл) і кришки. Цибулю почистити і нарізати кільцями. Помідори процідити від рідини, що утворилась. На дно банок насипати по 0,5-1 ч. ложці зерен гірчиці, по 1-2 горошини перцю духмяного і перцю чорного. Викладати щільно шарами помідори і цибулю. Можна додати за бажанням по гілочці укропу, пару смужок солодкого перцю, також покласти в кожну баночку лавровий лист.
Приготувати маринад з води, солі, цукру, оцту та олії. Гарячим маринадом залити помідори. Стерелізувати банки 15 хвилин.
Рубрики: | кулинария/заготовки на зиму |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |