Крем сирний із вареним згущеним молоком
|
|
Пятница, 09 Мая 2014 г. 01:29
+ в цитатник
Сир (творог) - 500 грамів
Варена згущенка - 1 банка
Вершки - 100-250 грамів
Згущенку збити із 50 грамів вершків, додати весь сир. Перемішати, додавати потрішки вершки, регулюючи плотність крему.
Мої зміни:
Я брала сметану.
Додавала 100 г цукрової пудри.
Крем дуже смачний. Підходить до різних коржів. Можна поєднувати із фруктами (я використовувала свіжі персики, суницю, малину)
Рецепт від Pluss із сайту повари.ру - дуже дякую.
Метки:
крем
кремы для тортов
Процитировано 1 раз
-
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-