Крем Тофі |
Потрібно: 2/3 ст. сметани або вершків
0,5 банки вареної згущенки
150 г шоколаду
Сметану закип"ятити, додати згущенку. Розмішати на повільному вогні до повного розчинення близько 2-3 хв. Зняти із вогню і залити цією сумішшю поламаний шоколад. Розмішати до повного розчинення шоколаду. Охолодити, збити міксером в крем.
Якщо брати шоколад із великим вмістом какао, вийде смачнющий ганаш. А якщо білий або молочний - то на смак як магазинні цукерки. Підходить до бісквітів та шоколадних коржів.
Рецепт із інтернету.
Рубрики: | КРЕМЫ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |