|
! , 100%
,
:
-4 - 700
-1
-3
-26
-100
-100
-1 , ,
-150
-,
-
:
1. ,
2.
3. 2- (30 )
4. , , 2-3 (3,5). , 8,5-11 (12)
5. , ,
:
300 ,
2 ,
1 ,
100 ,
150 ,
1 ,
,
(, , ),
,
:
1. . , , , . 10 .
2. 15 .
3. . . , , , . .
4. , 100% – 10-13 , 60% – 7—8 .
:
:
, . , , 1 . . , , , 2 . .
- 1 . 1-2 . . 2- 1 . . 2-3 ( ). , , . 3-5 , , . , . - 2 . , .
:
:
, , , 4 . , , , 50% 12-15 . .
-
:
• 150
• 1 .
• , ,
• 50
• 1/2
• 1/4
• 100
•,
• 1
•
:
, , , . 1/2 . . , , . . , , . , 6 600 . , , .
:
125 , 450 , 450 (4 ) , 2 , 3 , 4 , 2 , 2 , 2
:
23 . . . , , . . , . . 18 , . . 5 , .
!
.
: | kulinaria |