-Метки

абрикосы айсинг апельсины баклажаны бананы безе бисквит блины булочки варенье вишня герань глазурь грибы десерт желе жульен закуска запеканка изюм йогурт кабачки канапе капкейки капуста картофель кекс кефир клубника корзиночки красный бархат крем куриные грудки курица лепешки ликер лимон лук мак малина мастика маффины мед морковь мороженое мусс мясо напитки настойки новогодние рецепты новый год орехи пасха перец печенье пирог пирожки пирожные пляцок помидоры пончики пряники пышки рецепты рождество рулет рыба рыбные консервы салат-торт салаты салаты на праздничный стол сгущенка селёдка сливки сливы сметана сыр тарт тарталетки творог тесто тесто дрожжевое тесто заварное тесто песочное тесто слоеное торт торты без выпечки тыква украшение блюд украшение пирога украшение торта фарш фрукты чернослив шоколад штрудель эклеры яблоки ягоды яйца

 -Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в blumchen1

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.10.2010
Записей:
Комментариев:
Написано: 8308


Пляцок “Горіхова кора”

Вторник, 12 Июля 2016 г. 17:33 + в цитатник
Цитата сообщения KVASSYA Kora-orzechowa-e1455090197434 (427x538, 68Kb)
Інгредієнти для тіста:
– 8 білків
– 3 яєчних жовтки
– 1 склянка цукру
– 200 г волоських горіхів (половина на половину, мелених і нарізаних)
– 100 грамів тертого кокоса
– 100 г родзинок
– 1 столова ложка борошна
– 1 чайна ложка порошку для випічки
Збити білки до жорстких піків, додаючи цукор в кінці. Додати яєчні жовтки, перемішати. Додати горіхи, кокосову стружку, родзинки і борошно, змішане з порошком для випічки. Розділити тісто на дві рівні частини. Форму (25×35 см) вистелити пергаментним папером для випічки, вилити половину тіста, випікати при температурі 180 ° С, близько 30 хвилин. Повторіть це з іншою половиною тіста.
Інгредієнти для Пудингового крему:
– 1 банка персиків
– 5 яєчних жовтків
– 2 пачки пудингу
– 3 столові ложки цукру
– 1 столова ложка борошна
– 250 г вершкового масла

Крім того:
– Близько 20 штук печива
– 2 пачки желе апельсинового
– 1/2 чашки завареної кави + трохи алкоголю, щоб змочити печиво
Пудинги, борошно, яєчні жовтки і цукор, розмішати в 1/2 склянки води. Персиковий сік довести до кипіння, влити в суміш з пудингом, кип’ятити, поки суміш не загусне, остудити.
Масло розтерти до пухнастого стану, додаючи по ложці холодний заварний крем.
Намажте половину крему на корж зверху. Зверху розкладіть печиво просочене кавою з алкоголем, покласти рештки крему, накрийте другим шаром печива. На верх викладіть просушені і нарізані персики, залити желе. Залишити в холодильнику для охолодження


http://nyam-nyam-5.com/blog/2016/02/10/%D0%BF%D0%B...0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0/
Метки:  
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку