Цитата сообщения KVASSYA

Інгредієнти для тіста:
– 8 білків
– 3 яєчних жовтки
– 1 склянка цукру
– 200 г волоських горіхів (половина на половину, мелених і нарізаних)
– 100 грамів тертого кокоса
– 100 г родзинок
– 1 столова ложка борошна
– 1 чайна ложка порошку для випічки
Збити білки до жорстких піків, додаючи цукор в кінці. Додати яєчні жовтки, перемішати. Додати горіхи, кокосову стружку, родзинки і борошно, змішане з порошком для випічки. Розділити тісто на дві рівні частини. Форму (25×35 см) вистелити пергаментним папером для випічки, вилити половину тіста, випікати при температурі 180 ° С, близько 30 хвилин. Повторіть це з іншою половиною тіста.
Інгредієнти для Пудингового крему:
– 1 банка персиків
– 5 яєчних жовтків
– 2 пачки пудингу
– 3 столові ложки цукру
– 1 столова ложка борошна
– 250 г вершкового масла
Крім того:
– Близько 20 штук печива
– 2 пачки желе апельсинового
– 1/2 чашки завареної кави + трохи алкоголю, щоб змочити печиво
Пудинги, борошно, яєчні жовтки і цукор, розмішати в 1/2 склянки води. Персиковий сік довести до кипіння, влити в суміш з пудингом, кип’ятити, поки суміш не загусне, остудити.
Масло розтерти до пухнастого стану, додаючи по ложці холодний заварний крем.
Намажте половину крему на корж зверху. Зверху розкладіть печиво просочене кавою з алкоголем, покласти рештки крему, накрийте другим шаром печива. На верх викладіть просушені і нарізані персики, залити желе. Залишити в холодильнику для охолодження
http://nyam-nyam-5.com/blog/2016/02/10/%D0%BF%D0%B...0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0/