-Метки

абрикосы айсинг апельсины баклажаны бананы безе бисквит блины булочки варенье вишня герань глазурь грибы десерт желе жульен закуска запеканка изюм йогурт кабачки канапе капкейки капуста картофель кекс кефир клубника корзиночки красный бархат крем куриные грудки курица лепешки ликер лимон лук мак малина мастика маффины мед морковь мороженое мусс мясо напитки настойки новогодние рецепты новый год орехи пасха перец печенье пирог пирожки пирожные пляцок помидоры пончики пряники пышки рецепты рождество рулет рыба рыбные консервы салат-торт салаты салаты на праздничный стол сгущенка селёдка сливки сливы сметана сыр тарт тарталетки творог тесто тесто дрожжевое тесто заварное тесто песочное тесто слоеное торт торты без выпечки тыква украшение блюд украшение пирога украшение торта фарш фрукты чернослив шоколад штрудель эклеры яблоки ягоды яйца

 -Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в blumchen1

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.10.2010
Записей:
Комментариев:
Написано: 8308


Рецепт паски від Дарії Цвек.

Пятница, 21 Сентября 2012 г. 14:01 + в цитатник
Інгредієнти: 750 г борошна, 1,5 ст. молока, 8 жовтків, 100 г дріжджів, 150 г вершкового масла, 150 г цукру, 0,5 л солі, ваніль, 50 г цукатів, 3 мигдальних горіха

Приготування: Дріжджі розвести в теплому молоці з 1 ст. л цукру. Коли опара почне бродити, влити її в ємність з борошном, посолити, додати розтерті з цукром жовтки, ванілін і вимісити тісто. Вкінці вимішування додати розтоплений жир і вимішувати, поки тісто не вбере в себе все масло. Після чого додати родзинки, нарізані цукати і тертий мигдаль, перемішати і поставити в тепле місце. Коли тісто підійде, заповнити змащені жиром форми на одну третину висоти. Обмазати яйцем і випікати в гарячій духовці (190-200 градусів) протягом години.

Спечені паски на наступний день наколоти в декількох місцях дерев'яною паличкою і скропити сиропом. Для приготування сиропу 200 г цукру залити 1,5 ст. води і соком з половини лимона. На вогні розтопити цукор, додати пару крапель ромової есенції і цедру. Ретельно розмішати.

Після того, як паски просочаться сиропом, їх можна змастити помадкою. Для приготування помадки потрібні 200 г цукру, 6 ст. л води, 1 ч. ложка вершкового масла, пів чайної ложки оцту, ромова есенція, сік половини лимона. Цукор залити гарячою водою, додати оцет і варити до загустіння, після чого зняти з вогню і розтерти, додавши вершкове масло. Коли маса почне біліти, влити лимонний сік і додати ромову есенцію.
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку