Пахлава медова з горіхами |
Інгредієнти:
Тісто:
Борошно - 500 г
яйце - 1 шт
сметана - 0,5 склянки
молоко - 150 мл
масло вершкове топлене - 50 г
дріжджі - 15 г (або 1 чайн.лож. сухих)
щіпка солі
Начинка:
Волоські горіхи - 250 г
цукор-250 г
Кориця-1 ч.л.
ванільний цукор - 5 г
Для змазування пахлави: 1 збите яйце
Для поливання: масло вершкове топлене - 200-250 г
Сироп: 100 г цукру і 100 мл води гарячої, мед.
Читати далі Приготування кулінарного рецепту Пахлава медова з горіхами http://shefkuhar.com.ua/tatarska-kuhnya/121-pahlava-medova-z-gorhami.html
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |