-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Teaser_Advertising

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2014
Записей:
Комментариев:
Написано: 2609





Тірольське крафтове пиво у Punkraft на Подолі

Четверг, 10 Февраля 2022 г. 13:09 + в цитатник

Punkraft, флагманський бар крафтового пива у середмісті Києва, не перестає радувати своїх гостей-друзів. Заклад славиться неймовірною кількістю заходів, що просувають крафт в Україні вперед, уперто й нестримно. І от, знамениті tap takeovers — одна з таких подій.

Для довідки:

Tap takeover (або захоплення кранів) — це одночасна присутність на кранах у пабі великої кількості пива однієї броварні.

Зазвичай на таких заходах присутні й автори пива, тож у гостей є можливість поспілкуватися з ними, дізнатися, як народився той чи інший смак і до яких експериментів іще готові крафтярі.

Цього разу винуватцем tap takeover у Punkraft стають австрійсько-альпійські броварі Bierol. Ватажок тірольської пивоварні Christoph Bichler також планував завітати до Києва. На жаль, йому довелось скасувати свій візит через незадовільний стан здоров’я. Проте австрійський крафт все-таки доїхав до столичного Подолу!

10 лютого, у четвер, крафтові шедеври Bierol завітають до Punkraft. Команда закладу й передусім бар-менеджер Рамез вже виокремили під напої аж цілих 5 кранів із 24 наявних.

Для постійних гостей закладу і тих, хто цього вечора завітає в Punkraft уперше, це означає безпрецедентну можливість зануритися у світ тірольського пива.

Для довідки:

Броварня Bierol народилася у 2014-му з амбіційних експериментів кількох друзів із хмелем, дріжджами і солодом. Сьогодні ж Bierol є лауреатом кількох регіональних премій та переможцем Gault&Millau.

Продукт і сама ідея, що її сповідують Bierol, є абсолютною протилежністю мейнстріму в пивоварінні, це альтернатива у чистому виді. Тим-то тірольські крафтярі й стануть цікавими українським біргикам, серед яких, насправді, сила-силенна тих, хто досконало пізнав глибину смаків крафта. Повірте, і крафтярі, і бар-менеджер Рамез, який із неабиякою скрупульозністю підходить до експозиції пива на кранах і в холодильниках закладу, мають чим здивувати найвибагливіших знавців крафта і гурманів. Спробувати унікальний крафт із серця австрійських Альп дорогого вартує.

Вхід на tap takeover у Punkraft цього разу буде безкоштовним, але не варто розраховувати на безкоштовну дегустацію. Водночас келих за келихом цього непересічного крафта (п’ять смаків на розливі, нагадаємо!) заслуговує на увагу справжніх поціновувачів цікавенького.

До речі, Punkraft вирішили не зупинятись на форматі заходу tap takeover і доповнили його показом фільму про улюблений напій.

В суботу, 12 лютого, у закладі можна буде переглянути документальний фільм “BEER! A Love Story”. Український переклад фільму підготувала Лана Світанкова, а в головній ролі — вже відомий вам Christoph Bichler, провідний пивовар і власник Bierol.

Початок показу: 12 лютого о 16:00.

Резервуйте столик для себе та друзів, і до зустрічі за келихом тірольського крафта!

Punkraft

вул. Ігорівська, 14А

Резерв столиків:

@PunkraftBot

+38 (050) 4240024

5684778_10_2 (700x367, 274Kb)


До Дня святого Валентина: даруємо знижку 14% на весь асортимент!

Вторник, 01 Февраля 2022 г. 16:53 + в цитатник

Ідеальна ванна кімната: якою вона має бути?

Оздобленою зі смаком. У максимальній відповідності до вподобань і характеру власника. А ще вона має бути затишною і ледь трошки «з родзинкою». І авжеж, це простір, якому так личить приглушене світло, витончені форми та контури — суцільна романтика.

Насправді ж, ванна кімната — це часто історія про любов. Тож з нагоди Дня закоханих даруємо вам знижку 14% на весь асортимент товарів:

• меблі для ванної кімнати;
• ванни;
• унітази та біде;
• змішувачі;
• душове обладнання;
• аксесуари.

Особлива пропозиція діє з 1 до 28 лютого.

Скоро весна, у повітрі відчувається магія любові, настрій сягає вершин! Це найкращий час, щоб запланувати зміни у своїй ванній кімнаті та зробити її улюбленим місцем в оселі. Скористайтеся швидше знижкою 14% від MegaBAI та перетворіть інтер’єр ванної на стильний та вишуканий простір.

Салон Американської сантехніки - MegaBAI Ukraine
Київ, бул. Вацлава Гавела, 4
(080) 033-11-09
https://megabai.com.ua/

5684778_ykr_1_2 (700x369, 117Kb)


Метки:  

Welcome to Punkraft, бо український крафт - це щось!

Пятница, 21 Января 2022 г. 19:09 + в цитатник

Щось, бо українське крафтове пиво не тільки не поступається імпортному, а й ніколи не перестає дивувати багатством смаків. У цьому переконуєшся, опинившись у затишному і максимально атмосферному барі на київському Подолі.

Punkraft. Спускаєшся по сходах, над головою цегляні арочні склепіння, за широкими «комунальними» столами постійний двіж. Та найкраще тут вмоститися на барі. Бо поціновувачам крафту бар-менеджер Рамез неодмінно розкаже, на чому зосередити увагу саме сьогодні. Сьогодні - означає, що в інший день засмакувати те ж саме пиво не факт, що вийде.

Ротація. Зміна смаків на кранах відбувається щодня. А кранів у барі аж 24: третина з них відводиться під імпорт, решта — під український крафт. Такий розподіл не даремний, адже бар впевнено просуває вперед вітчизняну крафтову культуру та надає киянам і гостям столиці можливість щодня спробувати дещо новеньке. Додаємо сюди понад 180 найменувань українського та імпортного пива в пляшках і бляшанках й отримуємо справжній рай для біргиків.

Крафтове пиво — не той напій, який прагнеш споживати на кількість. Тут справа в іншому: в ароматних нотах, що постають з комбінації хмелів, у неординарному смаку, що виринає з інших компонентів дозріваючого пива. Українські крафтярі нестримні в експериментах: можуть додати до пива і фруктові пюре, і перець халапеньо, одні сорти замішують на лактозі, а інші витримують у діжках з-під віскі. Що більше спілкуєшся з цими новаторами, то більше дивуєшся.

Спілкування — ще один пріоритет для команди Punkraft. По-перше, тут регулярно влаштовують дегустації, презентації, tap takeovers та bottleshares — усе задля розширення кругозору та смакових уподобань гостей закладу. По-друге, сама команда здебільшого нагадує родину, такі дружні й теплі тут стосунки. А ще гості закладу товаришують з персоналом, тому що одного разу завітавши сюди, лишаєш тут частинку серця і знаходиш справжніх однодумців. І по-третє, спілкування гостей між собою. В Punkraft є здоровенні «комунальні» столи, за якими запросто вмощується кілька різних компаній, тож до кінця вечора вони можуть і потоваришувати. А ще в цій атмосфері легко і невимушено можна розпочати нові й нескінченно перспективні стосунки: дружні, романтичні чи навіть ділові.

Фудпейринг — особлива фішка закладу. Шеф Роман Руденко на чолі команди професійних кухарів створює феєрію смаків в оригінальній авторській подачі. До стауту тут можна замовити шоколадний десерт, а з усього розмаїття пейл-елів обрати найсмачніший до шикарно просмаженого мармурового стейка. А ще… Як будете у Punkraft, замовте бургер від Баті. Фірмова страва Шефа стабільно залишається в меню та користується неймовірною популярністю серед гостей. Зазвичай же меню оновлюється частенько, бо Шеф — не менший експериментатор, ніж усі ті крафтярі, чий продукт у барі виставляють на крани.

Взагалі, експеримент, розвиток, інновації — усього цього прагнуть у закладі, все це мотивує розвивати крафтову культуру в Україні якомога активніше. Долучайтеся неодмінно до нестримного прогресу, початок якому поклали хлопці й дівчата з Punkraft: keep calm & drink craft.

вул. Ігорівська, 14А
+38 (050) 4240024
https://punkraft.business.site

5684778_21_1_1_ (700x367, 262Kb)


Метки:  

Бар Punkraft святкує четверту річницю відкриття

Четверг, 16 Декабря 2021 г. 17:26 + в цитатник

26 грудня 2021 року бар Punkraft святкуватиме День народження. На честь четвертої річниці відкриття флагманський бар крафтового пива проведе грандіозну вечірку!

День народження Punkraft – це чудова нагода розважитися, познайомитися з авторами крафтового пива і відкрити для себе безліч нових смаків від українських та зарубіжних майстрів-пивоварів.

Програма свята надзвичайно насичена. Punkraft запрошує до себе всіх поціновувачів крафтової культури, постійних гостей закладу, пивоварів, імпортерів, біргіків і власників пивоварень з різних куточків України, щоб відсвяткувати День народження разом.

Відвідати захід може кожен охочий! Для цього необхідно придбати спеціальний квиток.

Вартість замовленого онлайн квитка – 500 грн.

Вартість квитка в день заходу – 650 грн.

Програма свята передбачає:

Безлімітне пиво на 24 кранах з ротацією – від українських та імпортних пивоварів.

Зустріч біргіків, пивоварів та їх команд, власників броварень, імпортерів, друзів та постійних гостей закладу.

Безкоштовний фуршет: гарячі та холодні закуски, а також основні страви.

Готуватиме Шеф закладу Роман Руденко.

Спілкування у колі друзів і невимушеній атмосфері панку.

Вечір з вінілом. Діджей гратиме для гостей із 19:30 до 00:00. 

Фотограф, який зробить багато фото на пам’ять.

Безліч пивних новинок від українських та імпортних пивоварів.

• На вході кожен отримає подарунковий келих «4 роки Punkraft».

Також у програмі вечора заплановане змагання серед пивоварів. Крафтярі боротимуться у 3 номінаціях:

«Пивоварня року»

«Найкраще пиво року»

«Приз глядацьких симпатій»

Голосування на визначення переможців проходить тут: https://cutt.ly/cYY4jOf.

Саме таким буде святкування четвертої річниці відкриття Punkraft. Тож замовляйте квитки на 26 грудня і налаштовуйтеся на веселий вечір. Буде багато пива, нових знайомств і веселих вражень!

Початок – о 19:00.

Замовити квиток можна за посиланням: https://cutt.ly/xYY4iuk.

Про деталі запитуйте безпосередньо в закладі чи звертайтеся за телефоном.

Punkraft
вул. Ігорівська, 14А

Резерв столиків:
@PunkraftBot
+38 (050) 4240024

5684778_16_12 (700x367, 249Kb)


HOME BREWERY AWARDS у Punkraft повертається: запрошуємо пивоварів і гостей!

Среда, 17 Ноября 2021 г. 12:42 + в цитатник

Локальний пивний крафт — нестримний у розвитку, а флагманський бар Punkraft підкидає дров у вогнище.

Стартує HOME BREWERY AWARDS, конкурс домашніх пивоварів. Це не лише карколомний захід, а й непересічний виклик для митців-крафтярів. Це неймовірно цікавий період для поціновувачів оригінальних смаків у келиху, тож запрошуємо всіх!

Минулого року було витримано паузу з огляду на карантин, тепер же вриваємось у змагання з новими силами і натхненням. Так, цьогоріч відбудеться одразу два конкурси:

• 23 січня о 16:00 вивчатимемо стиль за Beer Judge Certification Program 21B. Specialty IPA: New England IPA. Щоб було м’яким, із вираженим фруктово-цитрусово-тропічним характером і на вигляд матово-каламутним.

• 20 березня о 16:00 оцінюватимемо стиль за Beer Judge Certification Program 20C. Imperial Stout. Щоби з інтенсивними солодовими та глибоко-пряними акцентами, і не зайвим буде темні фрукти і ноти шоколаду там віднайти.

Умови HOME BREWERY AWARDS 2021 наступні:

• Від конкурсантів — 5 літрів неперевершеного крафту в скляних пляшках, а з нас — суддівство, навала дегустаторів з числа наших гостей і, звичайно ж, призовий фонд!

• У призначений час конкурсанти, судді та гості збираються в барі. Розпочинається дегустація заявлених зразків НАОСЛІП. Судді оцінюють кожен зразок за 50-бальною шкалою BJСP, а гості шляхом голосування обирають пиво глядацьких симпатій!

Судді конкурсу:

• Ващук — пивовар із 20-річним досвідом, керівник проєкту «Власні броварні» у Сільпо, засновник Школи Пивоварів.

• Дзен — перший бар-менеджер Punkraft і засновник Dealer Bottle Shop Kyiv.

• Роман Лебедь — пивний журналіст, дегустатор, засновник блогу про пивну культуру Beer Гичка.

• Назар Дребот — засновник і старший технолог пивоварні 2085, має непересічний досвід запуску та співпраці з броварнями у США, Індії, Іспанії та Грузії.

Основний призовий фонд:

• набір рідких дріжджів White Labs — за перше місце;

• знижка 50% на навчання у Школі Пивоварів — за друге місце;

• сертифікат на закупи в магазині для пивоварів «Солодок» — за третє місце.

Додатковий призовий фонд у рамках першого конкурсу для New England IPA виділяє Андрій Бойко. Автори трьох найцікавіших, на думку Андрія, варок отримають по 1000 гривень кожний.

Приз глядацьких симпатій — окрема історія.

HOME BREWERY AWARDS 2021 — це відкритий захід, спробувати конкурсні варки зможе кожний, причому безкоштовно. А от задля можливості віддати свій голос вподобаному зразку крафтового пива потрібно придбати спеціальний квиток за 200 грн. Всі зібрані кошти підуть у Фонд глядацьких симпатій. Його й отримає той, за кого найбільше голосів віддадуть наші гості!

Отож, чи маєте ви вдосталь фантазії та хисту, щоб зварити пиво, яке не соромно презентувати шанованій публіці? Авжеж? Тоді welcome!

23 січня оцінюватимемо 21B. Specialty IPA: New England IPA, а 20 березня — 20C. Imperial Stout. Початок о 16:00. Призів багацько, за атмосферу відповідає особисто флагман крафтової культури на Подолі Punkraft — нумо змагатися і розвивати український крафт разом!

вул. Ігорівська, 14А

+38 (050) 4240024

5684778_17_11_sjato (600x315, 120Kb)


Метки:  

Урочисте відкриття залу боротьби імені Жана Беленюка в Міжрегіональній Академії управління персоналом

Вторник, 02 Ноября 2021 г. 17:55 + в цитатник

30 жовтня 2021 року Президент Міжрегіональної Академії управління персоналом, Президент Асоціації спортивної боротьби міста Києва, майстер спорту та заслужений працівник фізичної культури та спорту України Ростислав Щокін урочисто відкрив спортивну залу боротьби імені Олімпійського чемпіона Жана Беленюка.

На урочистому заході були присутні офіційні особи та почесні гості, зокрема, голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Садовой Сергій, головний тренер національної збірної з греко-римської боротьби Володимир Шацьких, Чемпіон Олімпійських ігор у Токіо 2020 р. Жан Беленюк, Олімпійський Чемпіон в Афінах 2004 р. Ельбрус Тедеєв.

На завершення урочистої частини та перерізання символічної червоної стрічки Жан Беленюк провів олімпійський майстер-клас, а також продемострував ефектний чемпіонський кидок.

Після дійства Жан Беленюк та Ельбрус Тедеєв влаштували автограф-сесію, під час якої спілкувалися та фотографувалися з гостями.

Зокрема, Жан Беленюк підкреслив: «Сподіваюся, тут буде гуртуватися і формуватися сильне і перспективне покоління українських спортсменів, які славитимуть нашу країну на змаганнях європейського та світового рівня».

Спортивна школа буде спеціалізуватися на тренуваннях із вільної та греко-римської боротьби. Обладнаний усім необхідним для вдосконалення спортивної майстерності зал відтепер стане постійним місцем тренувань для юних борців.

5684778_2_11_21 (500x333, 108Kb)


Метки:  

МАУП уповноважено до проведення іспитів на рівень володіння державною мовою для виконання службових обов’язків. Запрошуємо кандидатів до експрес-курсу

Среда, 27 Октября 2021 г. 16:12 + в цитатник

Міжрегіональна Академія управління персоналом отримала статус уповноваженої установи від Національної комісії зі стандартів державної мови на проведення іспитів для громадян, яким потрібно підтверджувати рівень володіння українською мовою для виконання службових обов’язків.

Роботу у відповідному напрямку розпочато МАУП із 12 жовтня 2021 року, а значить, для проведення іспитів повністю забезпечено матеріально-технічні та організаційні умови. І хоча основний обов’язок уповноважених установ полягає в ідентифікації претендентів перед початком іспиту й технічному супроводі іспитової сесії, МАУП пропонує кандидатам на складання іспиту корисну та зручно організовану послугу.

Тижневий експрес-курс із української мови від Міжрегіональної Академії управління персоналом допоможе кандидатам досконало підготуватися до іспиту та й загалом надасть впевненості щодо успішного його складання.

• Три зустрічі згідно узгодженого графіку (онлайн чи офлайн).

• Навчання у досвідчених викладачів-філологів, кандидатів наук і доцентів.

• Опрацювання технічних питань і ґрунтовні роз’яснення щодо самої процедури іспиту.

Експрес-курс із підготовки кандидатів до іспиту розроблено МАУП на основі зразків тестових завдань, що розміщені на сайті Національної комісії зі стандартів державної мови, а також завдань із інших відкритих джерел, і доповнено авторськими поясненнями щодо норм та правил української мови.

Сам іспит на рівень володіння державною мовою складається з 29 тестових питань («Культура мови», «Читання», «Письмо», «Говоріння») та запису монологу. Загальний час для виконання завдань іспиту складає 30 хвилин.

Кому може бути корисний експрес-курс із української мови від МАУП?

Він розрахований на осіб, що претендують на обрання чи призначення на посади, визначені частинами першою і другою статті дев’ятої Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», зокрема, це:

• депутати місцевих рад, посадові особи органів місцевого самоврядування;

державні службовці;

особи офіцерського складу, які проходять військову службу за контрактом;

особи начальницького (середнього і вищого) складу Національної поліції,

інших правоохоронних та розвідувальних органів;

особи рядового, сержантського і старшинського складу Національної поліції,

інших правоохоронних, розвідувальних органів;

прокурори;

судді;

адвокати;

нотаріуси;

керівники закладів освіти всіх форм власності;

педагогічні, науково-педагогічні і наукові працівники;

медичні працівники державних і комунальних закладів охорони здоров’я.

Для подання онлайн-заявки на складання іспиту необхідно авторизуватися в системі Національної комісії зі стандартів державної мови за посиланням: https://exam.mova.gov.ua/. А щоби записатися на експрес-підготовку до іспиту, звертайтеся за адресою: вул.Фрометівська, 2, корпус 24, кімната 15 або за телефонами: 524-57-96; 490-95-15; 067-857-57-55.

5684778_27_10_ykr (640x420, 139Kb)


Метки:  

Мангал-меню ресторації «Сажа» зачаровує киян і гостей столиці

Суббота, 23 Октября 2021 г. 15:27 + в цитатник

Чи це магія, чи приголомшливий талант Шефа на чолі команди кухарів, однак результат говорить сам за себе: варто лише одного разу завітати в ресторацію та зосередитися на стравах із мангалу, як ви станете частим гостем закладу!

«Сажа» — це атмосферний ресторан у лісистій зоні поблизу Києва. Головний його акцент на стравах на вугіллі: це і європейська, польська, і наша рідна українська кухня. Тож розробці мангал-меню тут було приділено особливу увагу. І справедливо сказати, зусилля вартували того: що не страва, то шедевр!

Стейк лосося просякнутий ароматом деревного вугілля — це поєднання ніжного виразного смаку з неперевершеними нотками димку.

Каре ягняти з мангалу — це не лише еталон соковитості, насиченого смаку й вишуканої подачі. Це незрівнянна насолода, дозволити собі яку можна з нагоди якогось свята або ж просто на вечерю, і тоді день справді завершиться красиво.

Шашлик. Куди ж без нього! З телятини, індички, курячого стегна і, звісно, ошийка свинини. Який би ви не обрали, матимете добрячу порцію насолоди! Зі скоринкою, а всередині суцільна ніжність.

Легендарний люля кебаб… У меню «Сажі» маємо не один його різновид, а кебаб із баранини та з індички. Подається з лавашем, цибулькою і зеленню.

До речі, про лаваші. Додаємо сиру, зелені й томатів, відправляємо на гриль — маємо легку і ніжну закуску, що чудово гармонує з м’ясом і може бути самостійною стравою.

Ну й звісно, що овочі гриль. Такі у «Сажі» також подають з мангалу, завчасно добряче замаринувавши в ароматному соусі з травами.

Тож годі зволікати й розбурхувати апетит, змальовуючи в уяві такі смачні й запашні страви. Завітайте до ресторації «Сажа» та влаштуйте собі таку трапезу, що вразить у саме серденько!

«Сажа» ресторація на вугіллі.

+38 (097) 012-32-43

с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16

https://sazharest.com.ua/

5684778_1 (400x267, 132Kb) 5684778_2_1_ (400x267, 158Kb)

5684778_3 (400x267, 190Kb)


Метки:  

Особливий банкет в особливій ресторації: «Сажа» запрошує!

Пятница, 22 Октября 2021 г. 14:11 + в цитатник

Душа бажає свята? Але ж де видовища, там і хліб має бути. Тому вибираючи заклад для проведення незабутнього свята, важливо врахувати всі нюанси. Довіритися в цих питаннях команді ресторація «Сажа» — влучне рішення!

До послуг наших гостей кілька приміщень, кожне з яких відрізняється особливою атмосферою та розраховане на різну кількість гостей.

Основна зала ресторації «Сажа» вміщує 150 гостей, тут вдосталь простору для шикарного весілля, гучного ювілею чи неповторного корпоративу. З нагоди таких заходів часто планують розважальну програму — в основній залі абсолютно комфортним буде провести виступ артистів, влаштувати запальні танці та й навіть організувати яскраву фотозону.

Якщо велелюдний формат свята не для вас, то маємо затишний і відокремлений від основних локацій будиночок. Його родзинка — в наявності каміна. Розрахований цей простір із атмосферою «як вдома» на 25 гостей, тож для свята, де всі свої, підійде ідеально! Хіба можуть бути якісь сумніви, коли зміна пори року йде до того, що потріскування вогню в каміні та компанія найрідніших людей у визначну дату закарбовується в пам’яті найтеплішими душевними спогадами. Поруч облаштовано дитячу зону, тож за сімейним форматом відпочинку зі смачним банкетом — вам сюди!

Однак зручні і затишні локації — це не єдина перевага ресторації «Сажа». Ми підкорюємо з першого погляду виразним інтер’єром, з першої порції тими стравами, що опиняються на вашому столі! Традиційні рецепти української, польської, європейської кухонь оцінять найвибагливіші гурмани. Маємо і меню фламбе, і страви з мангалу, і вишукані м’ясні та рибні наїдки. Якщо прагнете продегустувати польських фляків чи запеченої карпатської форелі — вам знов-таки до нас!

Гастрономічне задоволення, уважний підхід до всіх забаганок гостя та зручні й красиві зали — це все водночас робить ваш банкет у ресторації «Сажа» особливим! Приїжджайте в гості, знайомтеся з інтер’єром, меню і адміністратором — і ваш вибір стане остаточним на користь душевної ресторації з яскравим колоритом.

«Сажа» ресторація на вугіллі.

+38 (097) 012-32-43

с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16

https://sazharest.com.ua/

5684778_1 (400x267, 154Kb)5684778_2 (400x267, 175Kb)

5684778_3 (400x267, 188Kb)5684778_4 (400x267, 170Kb)


Метки:  

Чекай або шукай: пиво Правда ексклюзивно на кранах Punkraft

Четверг, 21 Октября 2021 г. 16:49 + в цитатник

Флагманський бар крафтового пива Punkraft кидає виклик своїм любим гостям: тут вигадали своєрідний квест для поціновувачів «правдивого» пива. Якщо ви з їх числа, запасайтеся азартом і уважністю до меню Punkraft на Untappd — пригода розпочинається!

Полювання на ексклюзив від театру пива «Правда» триває у Punkraft близько тижня і ще стільки ж продовжуватиметься. Львівські мануфактурники постачають на крани Punkraft два свіжозварених смаки, які якщо і промайнуть в інших закладах України, то нескоро та й навряд взагалі. Ці два крафта позиціонуються як ексклюзивні й інтрига полягає в тому, що у барі не повідомляють точно дату підключення кегів до кранів.

Хто має шанс засмакувати їх першими? Звісно, що постійні гості закладу, хто в день візиту побачить пиво в меню або на сайті. Занурюйтеся в інтригу, відслідковуйте оновлення розливного крафту, заходьте в бар за будь-якої нагоди і тоді — хочете ви того чи ні — але вичікування розбурхає ваш апетит!

Які ж такі смаки вартують аж настільки прискіпливої уваги до себе?

Перший — то імперський стаут, витриманий у бочці з-під бурбону протягом 8 місяців. Зі складним, насиченим ароматом, де вгадується і кава, і ваніль, і, безумовно, нотки бурбону, в дерев’яних бочках з-під якого пиво дещо «пожило». Смак солодовий і збалансований, розкривається тією ж кавою, а ще карамеллю й шоколадною гірчинкою.

Другий — це традиційний німецький Berliner Weisse, витриманий у дубовій бочці з-під червоного вина Каберне Совіньйон протягом 333 днів. Звісно, що в його смаку вгадуються винні нотки, а от інтенсивний аромат розкривається фруктовою кислинкою.

Щоб не пропустити жодне пиво з вище описаних, радимо погортати меню Punkraft просто сьогодні. Й резервуйте столик на найближчий вечір — буде й пиво, й до пива!

вул. Ігорівська, 14А

+38 (050) 4240024

5684778_21_10_ (400x267, 113Kb)5684778_21_10 (400x267, 167Kb)


Метки:  

Крафт Never Again: флагманський бар Punkraft та амбіційна броварня Дідько заколабилися

Пятница, 08 Октября 2021 г. 14:34 + в цитатник

Крафтова культура України невпинно розвивається, і в тому процесі задіяні як колоритні й амбітні невеликі броварні, так і бари по всій Україні, де це пиво виставляють на крани й у холодильники, і воно таким чином досягає свого споживача. А споживач то все смакує, зацікавлюється, прагне нового й максимально непересічного.

Так народжуються колаби. Це коли, наприклад, команда одного бару знаходить немало спільних інтересів із пивоварами крафтової броварні: сидять, потягують якийсь топчик, і тут бінго! А чи не створити нам спільно щось таке… щоб аж дах знесло! І створюють.

Так народилося пиво Never Again від амбіційної київської броварні Дідько та флагманського бару Punkraft, що вже не перший рік збирає поціновувачів крафта на Подолі.

Never Again — це вельми достойна спроба хлопців у Double Pastry Sour, це неймовірний кисляк із ароматом цедри та присмаком свіжості, він кисло-солодкий, а ще цілющо-тонізуючий. Він народився із лаймів та м’яти. Великої, непристойно гігантської кількості лаймів, які спочатку чавили на сік, а потім кришили на цедру, а потім то все замішували й підсилювали м’ятою.

Задумувалося все як шалений експеримент на тему мохіто, а допоки процес над лаймами тривав, хлопці потихеньку приговорювали: «Ніколи знову… Ці дрібні крихітки у такій кількості… Ніколи знову не зв’яжемося з ними!»

Втім, хто знає… Хто знає, чи стане лайм повторним випробуванням для крафтярів із Дідько та Punkraft, але в чому впевненість існує, то це в абсолютному захваті від новоствореного сауеру. 100% варте уваги!

Вже 7 жовтня о 19:30 у барі Punkraft відбудеться презентація-дегустація несамовито-лаймової колаби Never Again. На розливі біля кранів — Євген Більченко, засновник і натхненник броварні Дідько. Хлопці запрошують резервувати столи, вмощуватися зручніше і на барі також — буде душевно, весело і трохи п’яно.

Не можна виключати, що пиво залишиться й на наступні дні, але це неточно… Так само неточно, як і те, що хлопці цей рецепт більше ніколи не повторять. Втім, маємо те, що маємо: треба поспішати жити, пити і тусити тут і зараз. Тому завітайте!

P.S.: У прагненні до експериментів Punkraft невпинні, тож обіцяють іще більше колаб із крафтовими пивоварнями, готовими до того. Тож далі буде. Слідкуйте за новинами ;)

вул. Ігорівська, 14А

+38 (050) 4240024

5684778_oblojka (700x367, 248Kb)


Метки:  

МАУП — лідер з академічної мобільності в рейтингу U-Multirank

Четверг, 30 Сентября 2021 г. 16:25 + в цитатник

Міжрегіональна Академія управління персоналом у 2021 році представлена ​​в міжнародному рейтингу університетів U-Multirank, який реалізується Європейським центром розвитку вищої освіти в консорціумі з рядом дослідницьких організацій, як от Consortium for Higher Education and Research Performance Assessment.

МАУП не просто включена в цю міжнародну систему багатовимірного ранжування вищих навчальних закладів з властивою йому прозорою оцінкою їхньої діяльності. МАУП лідирує в Globally Top Performing Ukrainian Universities, де представлені 25 учасників у розрізі 10 індикаторів, що вимірюють різні сторони продуктивності ЗВО, і займає перше місце з академічної мобільності серед університетів з усього світу.

При вимірі студентської мобільності U-Multirank враховує кількість як вступників, так і тих студентів, що вибувають. Так створюється всебічне уявлення про те, наскільки різноманітним є склад студентів у різних країнах і в різних вишах.

Міжрегіональна Академія управління персоналом пишається міжнаціональним культурним середовищем, яке вдалося створити в студентському містечку МАУП. У корпусах легко зустріти студентів з-за кордону, а міжнародні події і візити іноземних гостей для нас - норма. Для студентів і викладачів МАУП наука і вища освіта є інтернаціональними та відкритими для здорової конкуренції, завдяки чому і знаходиться місце міжнародному академічному обміну.

До того ж, Академія спільно з кількома європейськими ЗВО розробила і не перший рік успішно реалізує освітні програми, що відкривають перед українцям шлях до вищої освіти в Європі.

І притому U-Multirank — це зовсім не зведена таблиця на основі узагальнених індикаторів і репутації навчального закладу. Це найбільший і максимально інклюзивний рейтинг, що демонструє розмаїття можливостей для здобуття вищої освіти по всьому світу крізь призму п'яти основних показників: Teaching+Learning, Research, Knowledge Transfer, International Orientation і Regional Engagement.

На думку авторів рейтингу, Міжрегіональна академія управління персоналом — це вищий навчальний заклад із величезною кількістю предметів і освітніх програм, в тому числі й таких, що адаптовані іноземними мовами. До того ж, у МАУП максимально високий показник Regional Engagement, що видно на діаграмі нижче.

5684778_30_9_vlojenie (200x200, 34Kb)

Бути кращим і бути лідером для МАУП — не вперше. Але кожне таке визнання радує особливо! І безумовно, це чудова можливість запросити абітурієнтів: «Приєднуйтесь до лідерів — відкривайте себе в МАУП!»

(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.

Відкрийте себе в МАУП!

http://maup.com.ua

5684778_30_9_ykr_1_ (640x420, 307Kb)


Метки:  

У кращих традиціях барної культури: майстер-клас із приготування авторських бургерів

Понедельник, 27 Сентября 2021 г. 12:07 + в цитатник

Хіба можна не любити бургери? Їх існує таке розмаїття… Такий політ фантазії можна застосувати, щоби зібрати власний, авторський рецепт… Поєднати з доречним напоєм, провести неперевершений вечір і за готуванням як розвагою, і за поїданням як насолодою.

Якщо ж взятися за справу під фаховим керівництвом професійного шеф-кухара, то результат, безсумнівно, вийде приголомшливим. Тож має сенс долучитися до майстер-класу з приготування бургерів від Шефа бару Punkraft Романа Руденка.

Флагманський бар крафтового пива Punkraft славиться не лише широченним асортиментом ексклюзивних смаків хмільного, а й віртуозно приготовленими бургерами. У кращих традиціях барної культури Шеф закладу Роман Руденко у свій час розробив унікальні рецепти легендарної американської страви.

Наразі в меню бару представлені такі позиції, як американський класичний бургер, бургер із яловичиною та соусом-віскі, панк-бургер із брискетом і бургер із філе міньйон, а ще надзвичайно популярний серед постійних гостей закладу «Бургер від Баті», саме так на кухні називають Шефа. Тож фірмовий бургер від Шефа Punkraft своєю родзинкою має куряче стегно су-від, а ще в ньому соуси блю та вітелло, а ще цибулевий попкорн, а ще… Краще дегустувати, одним словом!

Але ж дегустувати — це досить простий шлях до гастрономічної насолоди. Інша справа — приготувати бургер, увібравши всі-всі поради професійного кухара та віртуоза кулінарних процесів Романа Руденка. Не проґавте можливість попрацювати на професійній кухні з Романом, що серед іншого є членом Асоціації шеф-кухарів України та номінантом кількох кулінарних премій.

Вже у вівторок, 28 вересня, Шеф Punkraft буде готовий поділитися професійними лайфхаками і запрошує небагато, десь 5-6 щасливчиків на кухню закладу. Разом із Романом ви приготуєте бургери, а після продегустуєте їх. Компанію фірмовій страві на столі складуть крафтові джерки та келих відповідного до страв пива. А на фудпейрингу в Punkraft знаються!

Тривалість заходу — 1,5 години.

Початок — о 19:00, 28 вересня.

Вартість участі — 450 гривень.

Покваптеся долучитися до цієї події — резервуйте собі місце, щоб зануритися в гастрономічну феєрію.

вул. Ігорівська, 14А

+38 (050) 4240024

5684778_27_9 (700x367, 98Kb)


Метки:  

Oktoberfest у Києві — де випити крафту, як не в Punkraft 👀

Среда, 15 Сентября 2021 г. 12:46 + в цитатник

Легендарний Oktoberfest родом із Мюнхена вже незабаром нестиметься повсюди, ми так за ним скучили… Адже минулоріч заходи переважно скасовувалися.

У 2021 ж Октоберфесту бути, і у флагманському барі крафтового пива Punkraft зокрема!

Флагманом крафту в столиці Punkraft називається не дарма. Тут 24 крани розливного пива, дві третини з яких відводиться під локального виробника, а третина — під краще з кращого імпорту. Варто лише придивитися до холодильних камер у барі, і ви залишитеся враженими розмаїттям сортів у пляшках і банках — понад 180, і вони постійно оновлюються. Ротація стосується і кранів: щотижня по четвергах ставлять новеньке.

Oktoberfest у Punkraft розпочинається 18 вересня. Це буде непересічний захід, себто не просто свято пива, елів, лагерів і всіляких стаутів. Так, по сортах вам тут підкажуть і розкажуть, але основна фішка закладу в тому, що пива стільки, що за один вечір ви можете потішити себе фруктовим або томатним гозе, ледь втримати стріху від поєднання хмелю зі смаком лакриці чи ароматом ванілі, а як наважитеся, то розділіть із друзями одну пляшку пива на всіх, втім якогось визначного — досить дорогого, імпортного, ексклюзивного. Punkraft — це заклад, куди приходять за враженнями, де пиво смакують і дегустують, а ще поєднують із фантастичними стравами від Шефа закладу Романа Руденко.

Чим планують вразити гостей Oktoberfest у Punkraft? Оскільки свято походить із Мюнхена, то родзинкою меню від Шефа Руденко стають мюнхенські ковбаски. Куряче м’ясо в їх основі заграє особливими барвами — спеції та майстерність кухаря мають значення. Так само важливо, що стане фоном, гарніром до страви. Звісно ж, це тушкована капуста! За авторським рецептом Романа Руденко. Переповідати смак не має сенсу — варто завітати і скуштувати.

Мюнхенські ковбаски з капустою за фірмовим рецептом Шефа в ексклюзивній подачі опиняються на вашому столі за 20 хвилин з моменту замовлення. Вага — 300 грам. Вартість — 185 гривень.

Крім того, заклад славиться меню згідно найліпших традицій барної культури. Шеф старанно працює над тим, щоби гості щоразу відкривали для себе нові смаки, зокрема, й згідно всіх правил фудпейрингу, надзвичайного поєднання страв із напоями. Бургери, тако, стейки, розмаїття холодних і гарячих закусок, що так просто їсти безпосередньо руками. Мінімум виделок, just finger food, тому що це історія про свободу, невимушеність і руйнування стереотипів.

Welcome to Punkraft!

Oktoberfest тут стартує 18 вересня і триватиме до 5 жовтня.

вул. Ігорівська, 14А

+38 (050) 4240024

5684778_15_9_1_ (700x367, 204Kb)


Метки:  

МАУП оголошує додатковий набір на магістратуру

Четверг, 09 Сентября 2021 г. 17:07 + в цитатник

5684778_ykr_9_9 (620x326, 49Kb)

Триває додатковий набір в магістратуру до Міжрегіональної Академії управління персоналом!

З 20 вересня до 18 жовтня 2021 року.

За денною формою навчання.

На всі актуальні спеціальності закладу.

Переглянути перелік доступних спеціальностей можна за посиланням.

Вартість навчання вказано за посиланням.

Подати документи для вступу онлайн й отримати знижку 20% на навчання можна тут.

З усіх додаткових питань звертайтеся, будь ласка, за контактними даними.


Метки:  

Осінні знижки до 20% на найкращі вази!

Среда, 01 Сентября 2021 г. 11:41 + в цитатник

Час оновити інтер’єр оригінальними вазонами від Maison Decor! Адже у вересні в нас діють знижки до 20% на величезну кількість товарів! Сезонні пропозиції шукайте в розділі «Акційні товари», а гарні вази з несуттєвими вадами — на сторінці «Розпродаж».

 

Ми впевнені, що у нас ви знайдете ту саму вазу своєї мрії за низькою ціною. Можливо, це буде золотистий керамічний «Бутон троянди», зелена підлогова ваза «Листя» або металева підставка для квітів «4 скляні колби». Вся акційна продукція вироблена легендарним європейським брендом SHISHI, який гарантує якість і естетику кожного вазона.

 

Зробіть свою осінь яскравіше разом із Maison Decor!

 

Maison Decor

ул. Каменская, 128 (ЖК "Метрополия")

(095) 369 78 99

https://maisondecor.com.ua/

 

5684778_1_9_2021 (500x500, 108Kb)


Метки:  

Освітні програми МАУП акредитовано іноземними агентствами із забезпечення якості вищої освіти

Понедельник, 30 Августа 2021 г. 12:17 + в цитатник

Якість освітніх послуг МАУП відтепер визнано не лише українським, а й іноземними агентствами із забезпечення якості вищої освіти. Підтвердженням відповідності освітніх програм Академії міжнародним стандартам є акредитаційні сертифікати європейських агентств, співпрацю з якими розпочато і неодмінно буде продовжено.

Розмаїття освітніх програм МАУП було і залишається надзвичайно широким. Втім, приводом для особливої гордості стають ті з них, що акредитовані іноземними акредитаційними агентствами та агентствами із забезпечення якості вищої освіти, які видають сертифікати про акредитацію освітніх програм, що визнаються в Україні.

Акредитаційні сертифікати європейських агентств Academic Information Centre (Латвія) і Agency for Science and Higher Education (Хорватія) вже надано одинадцятьом програмам МАУП за спеціальностями «Право», «Психологія», «Туризм» і «Комп’ютерні науки». До того ж, тривають акредитаційні процедури ще по чотирьом магістерським програмам за спеціальностями «Управління персоналом і економіка праці» та «Публічне управління й адміністрування».

Пишаємося здобутком і розказуємо абітурієнтам і решті зацікавлених, у чому полягає суть цього досягнення.

Акредитація освітніх програм: нові часи — нові виклики

Користуючись популярністю серед українських студентів та абітурієнтів, ми стабільно прагнемо вдосконалювати якість освітніх програм, розвиваючи їх і актуалізуючи відповідно до сучасних викликів.

Чому освітні програми потребують оновлення? Будь-яка освітня програма зазнає сприятливих і шкідливих впливів у відповідності до тих процесів, що відбуваються як загалом у суспільстві, так і в окремо взятій системі вищої освіти. А оскільки та ж сама пандемія та стрімка зосередженість освітніх закладів на дистанційних методах навчання протягом останніх років стає загальним трендом, то й еволюція освітніх програм МАУП сягає нових рівнів. Наразі Академія створює та висуває на акредитацію такі освітні програми, яким притаманний колосальний потенціал з огляду на сучасні реалії та у відповідності до існуючих вимог — як українського Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, так і закордонних акредитаційних агентств, акредитаційні сертифікати яких визнаються в Україні згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. № 554-р.

Міжнародна акредитація — це висока оцінка, втім і фактор розвитку

Нову систему акредитації ЗВО в Україні створено лише нещодавно. З 2019 року вона має унікальний механізм для удосконалення наявних та затвердження нових освітніх програм, втім як будь-що нове для максимальної дієвості система забезпечення якості вищої освіти потребує часу. Іноземні ж агентства цей шлях розвитку й адаптації вже лишили в минулому, тож видані ними акредитаційні сертифікати стають для закладів по всьому світу запорукою успішного функціонування освітніх програм.

Міжнародна акредитація у жодному разі не вказує на зразкову бездоганність освітньої програми. Скоріше, саме цього на папері раніше прагнули українські ЗВО. Тепер же, згідно з новими вітчизняними та стабільно вкоріненими за кордоном вимогами, очікування наступні: сучасна програма формує освітнє середовище та культуру комфорту, спільного професійного розвитку, соціальної взаємодії та відповідальності. І саме так залишиться вдосталь простору до невпинного вдосконалення процесів і процедур її реалізації, а значить, триватиме подальший її розвиток.

Безперервність освіти на всіх рівнях як запорука її якості

Висока якість освіти є чи не основною цінністю для МАУП. І нові глобальні виклики, як то світова пандемія, і цілком очікуване оновлення процедур і критеріїв акредитації не стають перепоною для подальшого втілення цілей і місії Академії: забезпечувати безперервність і незаперечну якість вищої освіти, підвищувати цифрові компетенції, творчі здібності та моральні якості молодих професіоналів у різноманітних галузях в Україні.

Освітні програми, акредитовані закордонними агентствами, як от AIC в Ризі (Латвія) чи AZVO в Загребі (Хорватія), якраз і є успішними кейсами, що втілюють собою принцип безперервності освіти на всіх рівнях. Такі освітні програми мають потенціал до розвитку, вдосконалення, змін у відповідності до актуальних викликів. Наводимо детальний перелік програм, що заслуговують на увагу українських студентів, і намагатимемося стабільно його розширювати.

У латвійському AIC (Academic Information Centre) МАУП дотримано відповідних процедур і отримано акредитаційні сертифікати для наступних програм:

Магістерська програма за спеціальністю «Право» в Хмельницькому інституту МАУП ім. Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України.

Магістерська програма за спеціальністю «Право» в Херсонському інституті МАУП.

Магістерська програма за спеціальністю «Право» в Волинському інституті МАУП ім. В’ячеслава Липинського.

Магістерська програма за спеціальністю «Право» в Одеському інституті МАУП.

Магістерська програма за спеціальністю «Право» в Житомирському інституті МАУП.

Магістерська програма за спеціальністю «Право» в Центральноукраїнському інституті МАУП у Кропивницькому.

Магістерська програма за спеціальністю «Психологія» в Дніпровському інституті МАУП.

Магістерська програма за спеціальністю «Психологія» у Львівському інституті МАУП.

У хорватському AZVO (Agency for Science and Higher Education) МАУП дотримано відповідних процедур і отримано акредитаційні сертифікати для таких програмам:

Бакалаврська програма за фахом «Туризм» в Інституті міжнародних відносин і соціальних наук МАУП у Києві.

Бакалаврська програма за фахом «Комп'ютерні науки» в Інституті комп'ютерно-інформаційних технологій і дизайну МАУП у Києві.

Програма PhD за спеціальністю «Право» в Інституті права ім. князя Володимира Великого в Києві.

Ще чотири освітні програми МАУП перебувають у процесі акредитації іноземними агентствами, процедури мають завершитися в найближчій перспективі:

Магістерська програма за спеціальністю «Управління персоналом і економіка праці» в Одеському інституті МАУП.

Магістерська програма за спеціальністю «Управління персоналом і економіка праці» в Центральноукраїнському інституті МАУП, Кропивницький.

Магістерська програма за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» в Чернігівському інституті МАУП.

Програма PhD за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» в Інституті міжнародних відносин і соціальних наук МАУП, Київ.

Отримані документи адміністрація МАУП подала на розгляд до Національного агентства із забезпечення якості освіти, і відповідно, було прийнято рішення про внесення сертифікатів про акредитацію в Єдину державну електронну базу з питань освіти.

Відкрийте себе в МАУП!

(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.

http://maup.com.ua

 

5684778_28_8__ykr (640x420, 276Kb)


Метки:  

Як зберегти красу вазонів

Четверг, 26 Августа 2021 г. 16:39 + в цитатник

Щоб вази якомога довше залишалися в первозданному вигляді, до них слід дбайливо ставитися. Maison Decor ділиться правилами догляду за вазонами, які вбережуть їх від потертостей, тріщин і втрати кольору.

 

1. Скляні вази можуть мутніти через пил або застій води. Чим довше лишатиметься такий наліт, тим складніше його позбутися, тому регулярно мийте вазон у теплій воді, додаючи туди соду та оцет.

 

2. Керамічні вазони краще мити звичайним миючим засобом для посуду, який не зашкодить покриттю.

 

3. Важкодоступні місця в вазоні — отвори, вигини, дрібні деталі — найкраще чистити маленькою щіточкою. В ідеалі підійде зубна щітка, яку ви вже не використовуєте — вона не зашкодить емалі виробу.

 

4. Щоб надати вазону блиску, його можна протерти соком лимона. А якщо додати до нього харчову сіль, вийде паста, здатна відтерти шматочки налиплого бруду.

 

5. Краплі води часто лишають сліди на вазонах, особливо скляних. Щоб цього не сталося, залиште вазон сушитися на сонці, попередньо протерши його насухо паперовими серветками. Не ставте квіти відразу в щойно вимиту посудину.

 

6. Не забувайте регулярно змахувати пил з виробів за допомогою вінчика.

 

Сподіваємося, ці прості рецепти допоможуть вам підтримувати будинок у чистоті та зберегти улюблені вазони надовго.

 

Maison Decor

ул. Каменская, 128 (ЖК "Метрополия")

(095) 369 78 99

https://maisondecor.com.ua/

 

5684778_26_8 (500x500, 33Kb)


Метки:  

Отримайте знижку в «Сажі» у свій День народження!

Пятница, 20 Августа 2021 г. 12:56 + в цитатник

Запрошуємо вас відсвяткувати День народження в ресторації «Сажа»! Тим паче, що іменинник отримує від нас приємний подарунок — знижку -10 % на меню кухні.

 

Обирайте самі, як святкувати: шумною компанією у вишуканій банкетній залі, у колі найближчих на терасі чи удвох із коханою людиною в затишній альтанці. В будь-якому разі ми зробимо цей особливий день незабутнім. Спокійна заміська атмосфера, якісне обслуговування та смачна їжа за вигідних умов — ідеальне доповнення до будь-якого свята.

 

Завдяки меню ресторації «Сажа» іменинник втілить усі свої смакові забаганки: тут і широкий вибір запашного м’яса, і фірмові страви щойно з печі, і неперевершені десерти, яких можна собі дозволити в цей день досхочу. Святковий настрій вдало доповнять авторські коктейлі — обіцяємо, наш бармен підбере для вас найоригінальніші.

 

Чекаємо саме на вас!

 

«Сажа» - ресторація на вугіллі.

(097)012–32–43

с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16

https://sazharest.com.ua/

 

5684778_20_8 (500x333, 97Kb)


Захват кранів поляками Hopito: вперше в Україні, ексклюзивно в Punkraft!

Четверг, 19 Августа 2021 г. 14:00 + в цитатник

Подія, повз яку не зможе пройти жоден справжній поціновувач крафтового пива. Адже це справжній інформаційно-смаковий вибух: Tap Takeover + Meet the Brewers!

Розказуємо, що до чого.

Головний герой заходу — польська крафтова броварня Hopito. Вони особисто завітають до флагманського бару Punkraft і виставлять на крани аж 8 ексклюзивних крафтових смаків. І вони ж особисто розливатимуть свої варки для гостей та відповідатимуть на всілякі ваші питання — більш цікавого годі й уявляти!

Але цікавіше є куди, бо 3 з 8 смаків - це колаби Hopito з трьома харківськими крафтярами:

• Ten Men;

• Zen;

• BeerFreak.

Українські броварі так само завітають до бару. І так само вони відкриті до спілкування.

Відбудеться захід 26 серпня, початок — о 19:00.

Столик краще зарезервувати завчасно, бо очікується велелюдна вечірка.

Пий і спілкуйся з авторами крафту — душевне та смачне дозвілля в Punkraft як завжди гарантоване.

Адреса закладу: вул. Ігорівська, 14А.

Час роботи: з 14:00 до 01:00.

Для замовлення:

@PunkraftBot

+38 (050) 4240024

5684778_19_8 (700x700, 364Kb)


Метки:  

День прапора і День незалежності 2021. Святкуй крафтово — святкуй у Punkraft!

Вторник, 17 Августа 2021 г. 16:29 + в цитатник

За тиждень українці святкуватимуть ювілейну дату: 30 років із дня проголошення незалежності України. На додачу до офіційної частини святкувань у киян та гостей столиці буде чудова нагода розважитися та здобути надзвичайні емоції, завітавши до флагманського бару крафтового пива Punkraft!

Вікенд, що насувається, вражає грандіозністю, адже це буде чотири вихідні, тож справедливо припустити, що розслабитися і повеселитися у ці дні вам захочеться ;) І саме з таким настроєм варто зазирнути до Punkraft, у Києві на Подолі.

І в понеділок, і у вівторок усіх гостей тут частуватимуть українським крафтовим пивом і загадковим amuse-bouche від Шефа закладу. Правда ж, це приємний подарунок від бару кожному, хто опинившись на Подолі, вирішить зазирнути на тиху вуличку, у потаємний дворик серед старих будівель?

Отже, додавайте до своїх планів.

23 серпня, у День прапора України

24 серпня, у День незалежності України

З 14:00 до 01:00

У барі Punkraft за адресою вул. Ігорівська, 14А пригощають манговим IPA, з любов’ю звареним амбіційною київською броварнею Дідько. На додачу до келиха пива 0,25 л кожен гість отримує лаконічну, втім вишукану закуску в стилі amuse-bouche.

Таким буде яскравий початок фінального літнього тижня 2021!

Пийте, їжте, святкуйте! І неодмінно разом із Punkraft.

Punkraft

вул. Ігорівська, 14А

Для замовлення:

@PunkraftBot

+38 (050) 4240024

5684778_oblojka (700x367, 253Kb)


Метки:  

Единое человечество – будущее цивилизации

Четверг, 05 Августа 2021 г. 18:01 + в цитатник
Это цитата сообщения Turkmenistan [Прочитать целиком + В свой цитатник или сообщество!]

Единое человечество – будущее цивилизации

Нет ничего сильнее идеи,
время которой пришло

Единицы разбудят немногих,
немногие разбудят многих,
многие разбудят всех

Квантовый Переход

   Сегодня во всем мире происходят беспрецедентные цивилизационные изменения. Мы без преувеличения являемся свидетелями начала новой эпохи в истории человечества. «Квантовый Переход», «глобальное пробуждение сознания», «вибрационная трансформация», «вознесение Земли» — сегодня многие не просто понаслышке знакомы с этими понятиями, но уже активно и осознанно вовлечены в происходящие процессы.

   Сейчас даже далекие от эзотерики и духовных исканий люди понимают, что человечество находится в острой фазе цивилизационного кризиса и для нашего дальнейшего существования на планете необходимы радикальные трансформации буквально во всех сферах общества. При этом совершенно очевидно, что в первую очередь изменения необходимы в сознании каждого человека. Фактически речь идет о квантовом скачке развития человеческого сознания. Именно в этом заключается суть тех кардинальных перемен, которые ожидают человечество с наступлением новой эры.

   В космических циклах вибрационная трансформация планеты и всего человечества непосредственно связана с Эрой Водолея, которая уже наступила.

   Абстрактная на первый взгляд концепция Эры Водолея имеет вполне конкретный астрономический контекст. Солнечная система непрерывно движется в нашей галактике Млечный Путь, энергетическая структура пространства которой неоднородна, и сейчас перемещается из области, где доминируют низкочастотные излучения, в зону высокочастотных полей. Воздействие высоковибрационных энергий Вселенной неизбежно сказывается самым радикальным образом и на Солнце, и на Земле, и тем более на людях.

   На физическом уровне уже наблюдаются многочисленные признаки глобальной трансформации: повышение частоты Шумана, регистрация аномальных космических явлений, глобальное изменение климата, рост числа стихийных бедствий и катастроф и т.д.

   Квантовый Переход — это не столько эволюция реальности, сколько эволюция восприятия реальности и эволюция самоосознания. Изменение самой реальности — это следствие. Необходимо чётко понимать, что все происходящие изменения в первую очередь заключаются в трансформации человеческого сознания, а именно в повышении осознанности с многократным расширением восприятия. Поэтому пробуждённые люди новой эпохи начнут как само собой разумеющееся воспринимать не только привычный плотно-материальный физический мир, но и другие уровни и слои реальности, недоступные пяти органам чувств, которые сейчас видят лишь немногие — шаманы, экстрасенсы и им подобные.

   Тысячелетиями сакральные знания об истинной природе реальности, об отношениях человека и Бога оставались привилегией узкого круга посвящённых. Они передавались из поколения в поколение избранным преемникам и строго охранялись. Сейчас пришло время раскрытия такой информации: истинные знания массово проникают в общественное сознание по многочисленным каналам и становятся доступными для всех ищущих. Само по себе такое информационное сопровождение ещё больше катализирует процесс трансформации сознания.

   Посвящённые различных духовных и оккультных направлений прекрасно осведомлены о причинах происходящего взрыва откровений. Так, каббалисты непосредственно связывают грядущий Квантовый Переход со временем, когда народам мира откроются тайные знания о «причинно-следственных связях мироздания», а человек «познает истинный смысл жизни и сможет отождествлять себя с вечностью» [64, 65]. В священной книге каббалы «Зоар» сказано: «Все небесные сокровища и тайны, над разгадкой которых бились многие поколения, будут найдены и разгаданы в Эру Водолея». Также указывается, что люди Эры Водолея будут использовать явления, которых не только не существовало прежде, но которые невозможно было даже представить [117].

   В христианских пророчествах прямо говорится о конце «мира сего» и наступлении новой эры: «Когда мир невидимый станет видимым», «ожидаем нового неба и новой земли, на которых обитает правда», «да будет Бог всё во всём», «в тот день будет Бог Один, и Имя Его будет Одно» [57, 58, 59, 60].

   Современная философия называет этот квантовый скачок в развитии земной цивилизации антропологическим поворотом, который, по расчётам посвящённых, должен состояться в середине ХХI века. По расчётам Исаака Ньютона (известного алхимика и теолога своего времени), этот поворот («конец века сего») произойдёт не позднее 2060 года. По толкованию Книги пророка Даниила — в 2040 году. А по традиционному китайскому циклическому календарю «сяли» — точно в 2044 году [64, 65].

   Очевидно, что процесс столь глобальных изменений будет иметь нелинейный характер и растянется во времени. В разных частях Земли трансформация будет происходить с разной скоростью и интенсивностью. Переходный период уже начался и продлится до своего полного завершения в середине XXI века.

Кто Я?

   Единое Сознание есть всё. Это та непреложная истина, которая ранее была непосредственно доступна лишь немногим просветлённым, а в наступившей эпохе будет ключевой предпосылкой для человечества и станет определять характер отношений во всех сферах человеческой жизни. Глубокое и тотальное осознание того, что все люди являются лишь эманациями и временными воплощениями Единого Сознания, через которые это единое высшее «Я» воспринимает и проживает всё многообразие проявлений жизни, перевернёт буквально все социальные, экономические, политические и духовные процессы в человеческом обществе. Люди индиго, пробужденные, станут гегемоном общества новой эры.

   Поэтому главной задачей Квантового Перехода является именно пробуждение индивидуального сознания каждого человека с последующим полным и безусловным отождествлением себя с Единым Сознанием Вселенной. Необходимо осознать себя Единым (или Абсолютом), который намеренно забыл свою суть, для того чтобы сыграть роль обычного человека и благодаря этому получить опыт соответствующих переживаний.

НАСТУПЛЕНИЕ НОВОЙ ЭРЫ ОЗНАЧАЕТ, ЧТО ПРИШЛО ВРЕМЯ ВСПОМНИТЬ СЕБЯ ИСТИННОГО И ПЕРЕЙТИ НА НОВЫЙ УРОВЕНЬ ЭВОЛЮЦИИ ОСОЗНАНИЯ, ЧТОБЫ С СОВЕРШЕННО ИНОЙ СТЕПЕНЬЮ ОСОЗНАННОСТИ УЧАСТВОВАТЬ В СОТВОРЕНИИ РЕАЛЬНОСТИ.

   Суть пробуждения сознания заключается именно в этом — осознать свою истинную природу. Вспомнить, что ты есть не личность, не человек как объект, а само осознавание. Здесь осознавание подразумевается как процесс, как восприятие потока переживаний. Это именно то состояние, которое соответствует достижению просветления в буддийской практике.

   Вспомнить себя истинного означает расстаться с иллюзией существования обособленной личности, «маленького «я» [182]. В высшем смысле «Я ЕСТЬ ВСЁ» означает осознать, что ты триедин: одновременно и ТО, что смотрит, и осознавание, и само пространство, в котором всё это происходит.

   В подобном состоянии сознания знание всего обо всём не является паранормальной сверхспособностью и воспринимается чем-то совершенно логичным и естественным. Свободный доступ к истинным знаниям и любой информации — это не единственное, что ждёт пробудившуюся часть человечества. Как уже говорилось ранее, для людей, полноценно перешедших в новую эпоху, исчезнут привычные границы между жизнью и смертью, индивидуальное сознание начнёт непосредственно отождествлять себя с Единым Сознанием Вселенной, бесконечным и вечным. Впоследствии для полностью пробуждённых и перешедших на новый уровень восприятия будут естественны такие «сверхспособности» как левитация, телепортация, телекинез, материализация, свободная энергия, телепатия, мгновенное целительство и т. п. Подобные сиддхи будут активироваться у людей повсеместно. Вначале этот процесс будет носить точечный характер, но постепенно станет всеохватывающим. В реальности привычного мира всё сильнее начнут проступать черты новой эпохи, которые не удастся скрыть или не заметить. Происходящие повсюду и буквально на глазах «чудеса» невольно будут заставлять просыпаться и пересматривать картину мира, подталкивать к переосмыслению жизненных ценностей и активизации личностных изменений.

   Квантовый Переход предоставляет ныне живущим людям поистине уникальные возможности. Для любого человека это своего рода трамплин, позволяющий пробудиться, осознать себя истинного и совершить скачок в эволюции сознания. Вибрации Квантового Перехода дают редкий шанс практически мгновенно (по вселенским меркам) подняться в своём развитии на «гребне идущей волны». Но эта же волна может и погрести под собой тех, кто тормозит в своей духовной эволюции. Происходящая глобальная трансформация автоматически не пробудит абсолютно всех людей. Образно выражаясь, Квантовый Переход создаст благоприятные «погодные условия» и «подготовит почву» для трансформации сознания, но чтобы «посеять семена» и взрастить осознанность, каждый человек должен приложить свои личные усилия.

Кармические семена

   Квантовый Переход в новую реальность подразумевает радикальные трансформации в сознании каждого человека. Эти трансформации связаны с неизбежным изменением мировоззрения людей и как следствие — с тотальным изменением образа жизни.

   В основе грядущих перемен лежит глубокое осознание того, что всё сущее вокруг — люди, животные, вся природа — это и есть ТЫ! Постижение этого вытесненного эго-умом факта естественным образом порождает отношение ко всему сущему, как к самому себе. Известный христианский принцип — «возлюби ближнего твоего, как самого себя» — говорит именно об этом. Всё сущее — это и есть ТЫ. Одно Единое Сознание. Здесь нет ничего и никого, кроме тебя. ВСЁ — это проявление и воплощение тебя.

   Все существующие сегодня в мире разделяющие идеологии — националистические, религиозные, классовые — становятся уделом прошлого. В данном смысле идеология нового времени является объединяющей — наднациональной и надконфессиональной, потому что полностью соответствует библейскому принципу «нет ни Еллина, ни Иудея». Разделение и удержание в неведении были главными методами манипулятивного управления ушедшей эпохи. Пришло время объединения людей, причем на уровне своей исходной истинной природы.

   Из осознавания того, что «Я есть ВСЁ» станет проистекать характер отношений людей в скором будущем. Все социальные взаимодействия начнут выстраиваться на основе хорошо известного принципа: «чем больше отдаёшь, тем больше получаешь». Именно эта модель отношений будет всецело определять жизнь людей новой эпохи. В условиях нового времени данный принцип приобретает невиданную ранее актуальность, т.к. с особой силой начинает действовать эффект «бумеранга добра», или «кармического воздаяния». В ряде случаев механизм «посеял — получил» будет срабатывать практически мгновенно.

   Единое сознание есть всё. По этой причине, отдавая другому человеку, ты даёшь себе, делая что-либо для другого человека, ты делаешь для себя. Благодаря глубокому осознанию этого факта всё большим количеством людей принцип «творить» и «отдавать», а не «забирать» и «потреблять» в наступившей эпохе войдёт в ранг духовного закона, суть которого — «радоваться от того, что счастлив человек рядом с тобой». Поэтому высшими и безусловными ценностями будут: все проявления любви, служение, взаимопомощь, участие, сопереживание, щедрость, бескорыстие, забота о ближних, гармоничное сосуществование с природой.

   С наступлением новой эпохи приходит время воплощения той самой модели человеческих отношений, давно предсказанной известными пророками, когда «каждый человек станет жить ради ближнего своего», благодаря чему «человечество сформирует Единое Духовное Братство», а в экономике «вернётся социализм в новой форме».

   Отдавать, чтобы получить больше, — это старый и безупречно работающий принцип. Даже люди, находящиеся на начальных ступенях духовного становления и ещё не выработавшие в себе искренний альтруизм, щедрость и бескорыстие, могут с успехом его использовать. Это будет в известной степени высокоосознанный эгоизм, когда личные цели, будь то деньги, здоровье, отношения и др., достигаются не прямолинейно «в лоб» — продавливая пространство и вырывая у других людей желаемое, а засевая кармические семена. Старый подход «кто с ножом, тот с мясом» в реальности нового времени работает всё слабее и вскоре вообще перестанет действовать. Бизнес ради прибыли и зарабатывание денег как мерило успеха становятся уделом уходящей эпохи. Отныне вести успешный бизнес можно лишь при искреннем выполнении компанией миссии и соблюдении социальной ответственности.

   Таким образом, для людей, которым тяжело в одночасье поменять свои старые ценности и образ мышления — жить исключительно ради себя, — на начальных этапах трансформации сознания придется придерживаться принципа осознанного эгоизма. До выработки автоматической привычки вкладываться в окружающих людей и отдавать с радостью — только это позволит оставаться успешными в реалиях нового времени. Даже если бескорыстное отдавание и сотворение добра само по себе не доставляет должного удовольствия, это необходимо делать как «кармическую инвестицию», четко зная, что, отдавая, ты абсолютно гарантированно получишь многократно больше. По этой причине среди буддистов существует обычай благодарить тех, кто обратился к ним за помощью и кому они смогли помочь, т.к. этот человек тем самым предоставил возможность запустить очередной «бумеранг добра» (сделать «кармический посев»).

   Творить, созидать, давать и с искренней радостью вкладываться в окружающих людей — воплощение в общественных отношениях этих принципов в высшей степени соответствует происходящей глобальной трансформации сознания. Реализация данной модели человеческих отношений — спасительный жизнеутверждающий вариант развития для нашей цивилизации. Следование именно этому принципу позволит человечеству объединиться на своём исходном уровне, благополучно преодолеть все вызовы и кризисы современности, в т.ч. избежать сценариев электронного концлагеря и зачистки населения в концепции «золотого миллиарда» с тем, чтобы в итоге перейти в качественно новое состояние. Совершить Квантовый Переход сознания.


Метки:  

МАУП вчергове очолила освітній рейтинг!

Пятница, 30 Июля 2021 г. 12:05 + в цитатник

Міжрегіональна Академія управління персоналом знову лідирує в освітньому рейтингу — серед усіх приватних закладів вищої освіти України в 2021 році саме до Академії надійшла найбільша кількість заяв від вступників. Таким чином, МАУП очолює ТОП-100 найпопулярніших серед абітурієнтів українських вишів, якщо брати до уваги саме недержавні заклади.

Однією з основних цілей МАУП була і лишається доступність якісної вищої освіти для всіх українців, тож цілком закономірно, що протягом цьогорічного вступного сезону до приймальної комісії закладу надійшло аж 4816 заяв на вступ.

Які переваги МАУП роблять заклад популярним серед вступників?

Розмаїття державних і приватних закладів освіти в Україні наразі чимале, втім Академія з року в рік не втрачає популярності з наступних причин.

Комфортні умови для навчання

У Києві на вулиці Фрометівській розташовано сучасний і дуже великий студентський кампус Академії. Його інфраструктура повністю відповідає європейським стандартам:

• навчальні корпуси;

конференц-зал;

гуртожитки;

медичний центр;

бібліотека;

спортивний комплекс;

концертний зал;

• парки з унікальними культурно-мистецькими об'єктами;

• студентські ресторани, кафе та їдальні, продовольчі магазини, перукарня, сауна тощо.

Охорона кампусу Академії площею 15 га забезпечується цілодобово.

До того ж, територію всієї країни охоплює мережа сучасних вищих навчальних закладів Міжрегіональної Академії управління персоналом, а це понад 40 інститутів, філій і центрів дистанційного навчання та інформаційно-консультаційних центрів.

• Гармонія інтелектуального та фізичного розвитку

У позаучбовий час студентам доступні різноманітні активності, а Футбольна арена аж із чотирма полями — це втілення комфорту й азарту. Серед зручностей, що мають студенти на арені, душові кабіни, вбиральня, паркувальні місця, трибуни, роздягальня. Це все робить локацію популярною і серед студентів, і серед їх друзів та вболівальників як під час змагань та ігор, так і під час рутинних тренувань.

До того ж, цього року на території кампусу відкривається сучасний спортивний комплекс. У МАУП успішно працюють 16 спортивних і оздоровчих секцій, серед яких рукопашний бій, айкідо, настільний теніс, аеробіка, шейпінг,  атлетична гімнастика, легка атлетика, волейбол, футбол, греко-римська боротьба, вільна боротьба, спортивні танці та капоейра.

• Розмаїття затребуваних спеціальностей, у т.ч. з міжнародною акредитацією

Вибір спеціальностей у МАУП — широкий, наразі їх 19. Вступити можна на денну, заочну та дистанційну форми навчання.

11 освітніх програм МАУП мають міжнародну акредитацію — це одне з недавніх досягнень Академії щодо надання українцям сучасної європейської освіти. Акредитаційні сертифікати європейських агентств надані програмам за спеціальностями «Право», «Психологія», «Туризм» і «Комп’ютерні науки». До того ж, тривають акредитаційні процедури ще по чотирьом магістерським програмам: за спеціальностями «Управління персоналом і економіка праці» та «Публічне управління й адміністрування».

Умови навчання на кожній зі спеціальностей відрізняються комфортом та інноваційністю. Наприклад, студенти спеціальності «Стоматологія» здобувають практичні навички у власній стоматологічній клініці Академії. Для студентів старших курсів передбачена практика в умовах роботи з реальними пацієнтами, а для студентів молодших курсів обладнано спеціальний Фантомний зал із сучасним обладнанням для відпрацювання та закріплення теоретичних знань на фантомах.

Переваги Академії, що відрізняють її від інших навчальних закладів Києва та України, позначилися й на тому, що МАУП очолює кілька освітніх рейтингів на регулярній основі.

МАУП — лідер освітніх рейтингів серед приватних закладів

Міжрегіональна Академія управління персоналом стабільно перебуває в десятці кращих приватних вищих навчальних закладів України. Це консолідований рейтинг ЗВО України, впорядкований та опублікований інформаційним ресурсом «Освіта.ua». Для його розрахунків до уваги беруться три шановані рейтинги: «ТОП-200 Україна», «Бал ЗНО на контракт» і «Scopus».

До того ж, Міжрегіональна Академія управління персоналом два роки поспіль, у 2020 і 2021 роках, очолює ТОП-20 кращих приватних вишів України за версією Всеукраїнського Об'єднання організацій роботодавців в галузі вищої освіти.

Ґрунтовність та всеохоплюваність названих рейтингів визначають МАУП як лідера з числа всіх приватних ЗВО України.

(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.

Відкрийте себе в МАУП!

http://maup.com.ua

 
5684778_29_7_ykr (640x420, 158Kb)


Поиск сообщений в Teaser_Advertising
Страницы: [127] 126 125 ..
.. 1 Календарь