-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в soloveivna

 -Подписка по e-mail

 

 -Постоянные читатели

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 1) О_Самом_Интересном

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 05.03.2012
Записей: 1827
Комментариев: 26
Написано: 1871


Без заголовка

Четверг, 16 Октября 2014 г. 18:11 + в цитатник
Можу поділитись досвідом приготуваня дрібної риби.
Всю дрібну рибу (верхоплавку, піскарів тощо) очищаю (тільки луску і нутрощі) мию і відкладаю в морозильну камеру. Коли набирається багацько, розморожую, мию, складаю в пропарені чисті півлітрові скляні банки, на дно- лавровий листок, 2-3 горошинки пахучого перцю, 2-3 горошинки чорного, доливаю приблизно 50 мл води і 50 мл рафінованої олії ("Чумак"). Треба не забути посолити. Всього рідини має бути не більше половини банки, накриваю простерилізованими металевими кришками і ставлю на 6-8 год в духовку, як правило на ніч. Зранку закатую. Мінімум часу і дуже смачно. Важливий момент - правильно виставити температуру - не багато і не мало, кипіти повинно легенько, інакще буде дуже сухе.
Може комусь пригодиться.

Понравилось: 8 пользователям

sharimma   обратиться по имени Суббота, 07 Июля 2018 г. 09:04 (ссылка)
+
Ответить С цитатой В цитатник
 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку