-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Воскресенье, 10 Ноября 2013 г. 01:58 + в цитатник
 
 

 
פורסם ב-29 במרץ 2013, 8:07 במדור מתכונים כשרים לפסח
 

 

את המתכון הנפלא קבלתי מקוקי המקורית חברתי הנפלאה מזה המון שנים (מי שזוכר) אני הוספתי לה עוד "קומה" אך אפשר להסתפק רק בתחתית עם המוס שוקולד.

עוגת מוס עשירה

מצרכים לבסיס:
5 חלבונים
1 כוס סוכר

  1 כוס קוקוס
50 גרם אגוזי מלך חתוכים דק 
 

מצריכים למוס שוקולד:
200 גרם  שוקולד מריר- (לשבור לקוביות).
1 שמנת מתוקה (אנחנו השתמשנו ב חבילה 1 ושמנת של ריץ כדי שתהיה פרווה)

5 חלמונים (לא חובה)

מצרכים לקצפת הלבנה

1 שמנת מתוקה של ריץ
ההכנה:
1. להקציף את החלבונים תוך הוספת סוכר בהדרגה, עד לקבלת קצף יציב,


2.  לקפל את הקוקוס והאגוזים החתוכים אל הקצף (לערבב בתנועות קיפול, בעירבוב טוב ועדין) לתערובת   אחידה להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, (170 מעלות חום),ולאפות עד הזהבה יפה (20-30 דקות)
להוציא ולצנן.  


3 להמיס את השוקולד בסיר אדים, (קוביות שוקולד מניחים בסיר קטן , ואותו להניח בסיר גדול עם מים רותחים שמתחממים על האש).להוריד מהאש ולהוסיף את החלמונים אחד אחד תוך בחישה מהירה (שהם לא יקרשו, אך אפשר לוותר על החלמונים במוס)  לאחר שסיימת להניח את השוקולד להצטנן ובמיקסר להקציף שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה, לקפל את השוקולד המומס לקצף השמנת.


4. לצקת את המוס שוקולד על בסיס העוגה להכניס למקפיא 15 דקות

5. בינתיים מקצפים את השמנת המתוקה השניה לקצף יציב וחזק מוצאים מהמקפיא מורחים את הקצף מעל למוס שוקולד  אפשר לקשט או עם אגוזי מלך קצוצים או לגרד מעל שוקולד מריר.

Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку