-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Понедельник, 21 Октября 2013 г. 12:33 + в цитатник

 

טארט קוקוס משגע

החומרים:

לבצק:
1 + 1/2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
100 גרם חמאה
1 חלמון
1/3 כוס סוכר
4 כפות מים קרים

למלית:
1 כוס סוכר
3 ביצים
2 מיכלי שמנת חמוצה
5 כפות גדושות קוקוס
50 גרם חמאה
1 כפית תמצית וניל

לקישוט - גנאש שוקולד - לא חובה
100 גר' שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
כחצי מיכל שמנת מתוקה

הכנה:

לערבב יחד את כל החומרים לבצק אחיד, להניח ל-15 דקות, ולשטח בתבנית בקוטר 24.

הכנת המלית:

בסיר לערבב היטב סוכר, ביצים ושמנת חמוצה. להוסיף את הקוקוס ולבשל על אש בינונית כעשר דקות תוך כדי ערבוב, לא להרתיח. להוריד מהאש, להוסיף חמאה בחתיכות קטנות ואת הוניל. לערבב היטב, ליצוק את המילוי על הבצק. לאפות בחום בינוני של 175 מעלות כ-30 דקות עד שמזהיב.

הכנת השוקולד ( תוספת שלי לקישוט ):
מוזגים את השמנת המתוקה לסיר, ומוסיפים את קוביות השוקולד. ממיסים את השוקולד בתוך השמנת המתוקה על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב ומורידים מהאש. נותנים צינון קל ומכניסים לשקית זילוף ומזלפים מעל העוגה.

 

הערות של siammm:
אני קליתי מעט את הקוקוס לפני בישולו. לאחר הכנת הבצק, אפסנתי אותו במקפיא לרבע שעה.

 

הערות שלי למתכון:

בבצק הוספתי את חצי כוס הקמח, והבצק יוצא נפלא. אפיתי בחום של 175 מעלות ללא הדלקת התנור מראש, 40 דקות. קישטתי מעל בזילוף שוקולד מומס עם שמנת מתוקה ( גנאש ), תוספת שלי לקישוט העוגה.

        בתיאבון לכולכם וסופ''ש רגוע ושליו לכולכם    

Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку