Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...
Без заголовка - (0)Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...
Без заголовка - (0)"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...
Без заголовка - (0)Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...
Без заголовка - (0)Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...
Без заголовка |
עוגה שהבאתי למשרד לכבוד חג השבועות (אי שם...). היא זכתה לשבחים בעיקר על המתיקות המעודנת שלה. האמת? לא גיליתי לאף אחד כמה שהיא קלה להכנה... שישאר בינינו :)
ובנימה אחרת, אאחל שקט לתושבי הדרום ושבת שלום.
החומרים:
200 גרם ביסקוויטים בטעם וניל
כרבע כוס חלב לטבילה
לקרם:
2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה
1/2כוס חלב
1חבילת אינסטנט פודינג וניל
1/2כוס סוכר
250גרם גבינה לבנה
לציפוי:
6פרוסות אננס משומר (כ-2/3 פחית שימורים)
1חבילת ג`לי אינסטנט בטעם אננס
אופן ההכנה:
1. מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב, פודינג וסוכר עד לקרם חלק.
2. מוסיפים את הגבינה וטורפים עד לאחידות הקרם.
3. טובלים מחצית מהביסקוויטים בחלב ויוצרים שכבה אחידה בתבנית.
4. מורחים את הקרם ומעליו את מחצית הביסקוויטים הנותרים טבולים בחלב. מכניסים למקרר.
5. מכינים את הג`לי לפי הוראות היצרן ומצננים 5 דקות בטמפרטורת החדר.
6. בינתיים, מוציאים את העוגה ומסדרים מעל את פרוסות האננס.
7. מעל האננס שופכים את הג`לי (לפני שהוא נקרש).
8. שומרים במקרר- לפחות 8 שעות לפני ההגשה.
תהנו :)
Рубрики: | ugot |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |