-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Пятница, 13 Сентября 2013 г. 01:13 + в цитатник

עוגת שיבולת שועל מתובלת

העוגה הזו היא מאד אוורירית ויוצאת מאד גבוהה. אני אופה בתבנית מרובעת בגודל של כ20X20, משומשת היטב. בתום האפייה אפשר למרוח קרם, אך אני פשוט פיזרתי מעל אבקת סוכר ויצא מעולה. הצירוף של תבלינים , ושיבולת שועל מאד מעניין.

העוגה נשמרת מצוין בכלי אטום במקרר.

עוגת שיבולת שועל מתובלת

כוס ורבע מים רותחים (או לחליפין להמיס כפית ורבע קפה נמס בתוך כוס ורבע מים רותחים)

כוס שיבולת שועל (קווקר) מהסוג המוצג להלן.

חצי כוס שמן

כוס סוכר לבן

כוס סוכר חום

2 ביצים

כפית תמצית וניל

כוס וחצי קמח לבן

כפית סודה לשתייה

כפית אבקת אפיה

כפית קינמון טחון

כרבע כפית אגוז מוסקט ( מי שאוהב את הטעם יכול לשים יותר)

חצי כפית מלח

לציפוי- אבקת סוכר

מה עושים:

מחממים תנור ל 170 מעלות.

משמנים תבנית מרובעת בגודל של כ20X20.

בתוך קערה שמים את שיבולת השועל ועליה את המים הרותחים ( או הקפה), מניחים בצד מספר דקות עד שכל הנוזלים נספגים.

בינתיים מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר ומוסיפים את יתר החומרים הרטובים.

מוסיפים לשיבולת השועל שהושרתה בקפה, את החומרים היבשים ומערבבים יחד עם התבלינים.

מערבבים היטב את שתי התערובות. יוצקים את התערובת לתוך התבנית מרובעת משומנת היטב

אופים כ- 50 עד 60 דקות. נועצים קיסם  במרכז העוגה, אם יוצא נקי, העוגה מוכנה.

על העוגה החמה (לא רותחת) מפזרים אבקת סוכר

Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку