Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...
Без заголовка - (0)Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...
Без заголовка - (0)"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...
Без заголовка - (0)Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...
Без заголовка - (0)Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...
Без заголовка |
גם הקוקוס נחלק למחנה האוהבים ואלה שאינם אוהבים, אני מצד האוהבים וכאן אני מגישה לכם עוגה נהדרת המכילה גם קוקוס, ריבה ובצק פריך, לדעתי שילוב מושלם.
לאחר שהעוגה מוכנה חותכים לריבועים וניתן לשמור בצינצנת אטומה מספר ימים, אישית אני מעדיפה לשמור במקרר ולפני האכילה אני מוציאים לזמן מה מחוץ למקרר.
הכנת הבצק
הידוק הבצק לתבנית
הבצק אפוי
כיסוי הבצק בריבה
פיזור הדובדבנים והאננס מעל הריבה
הכנת הקצף לציפוי מריחת הקצף עם הקוקוס
העוגה אפוייה
חתכתי ריבועים והריבה מציצה
חיתוכיות ריבה וקציפת קוקוס
תבנית מרובעת:30*25
המרכיבים לקלתית:
125 גר' חמאה רכה
3/4 1 כוסות קמח
2 כפות שקדים טחונים
1/4 כוס סוכר דמררה
4 חלמונים
3 כפות חלב
1/2 כפית תמצית וניל משובח
המרכיבים למלית:
6 כפות ריבת דובדבנים
כוס דובדבנים מסוננים מקופסת שימורים(או מהקפאה)
קופסת אננס חתוך
המרכיבים למקצפת:
4 חלבונים
1/2 כוס סוכר
100 גר' פתיתי קוקוס
ההכנה:
-מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
-שמים בקערת מיקסר חמאה, קמח, סוכר, חלמונים, חלב ווניל ומערבלים בוו גיטרה עד להיווצרות בצק אחיד.
-משטיחים את הבצק בתבנית ומהדקים.
-אופים כ-20 דקות עד הזהבה, מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את הריבה על הבצק החם, מסדרים את האננס.
-מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד שנוצר קצף יציב.
-מוסיפים בקיפול את הקוקוס ויוצקים על העוגה.
-מחזירים לתנור ואופים עוד כ-15 דקות עד הזהבה.
-חותכים לריבועים.
Рубрики: | ugot |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |