Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...
Без заголовка - (0)Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...
Без заголовка - (0)"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...
Без заголовка - (0)Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...
Без заголовка - (0)Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...
Без заголовка |
פאי לימון של נירה שויאר
פאי משגע בטעמו טעים ומרענן,לא חשבתי שאגיע לתוצאה כמו בקונדיטורות.
חומרים לפאי:
כוס 240 סמ"ק
תבנית פאי מתפרקת 26
לא היתה לי 26 השתמשתי של 28
לשימון התבנית כולל הדפנות שימנתי בחמאה.
שורדת יפה בהקפאה.
חומרי הבצק:
1 כוס קמח לבן רגיל
6 כפות מים
קורט מלח
75 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
הכנת הבצק:
לעבד במיקסר בוו גיטרה במהירות איטית, 2 -3 דקות או ללוש ביד.
ללוש עד בצק רך וחלק, אם נדבק להוסיף מעט מאוד קמח.
להניח את הבצק בתבנית משומנת כולל הדפנות ולדקור את הבצק במזלג.
לאפות חום גבוה כ- 20 דקות עד גוון חום בהיר, להוציא את התבנית ולהוריד חום תנור לבינוני.
מלית קרם לימון:
1 ¼ כוס מים
¼ כוס מיץ לימון טבעי טרי
1 כוס סוכר
קורט מלח
להכניס לסיר בישול על להבה בינונית בינוני ולהרתיח
יש לבחוש את התערובת מדי פעם להניח בצד.
לבחוש בנפרד:
.
¼ כוס מים קרים
¼ כוס קורנפלור
3 חלמונים
50 גרם חמאה(לקראת הסוף)
לבחוש את החומרים חוץ מהחמאה לעיסה חלקה, להוסיף בזרם דק תוך בחישה למלית הקרם שהנחנו בצד
לבשל את התערובת 2-3 דקות ולבחוש עד שמתקבלת רפרפת סמיכה ומבריקה וללא גושים להוריד מהאש ולערבב היטב.
להוסיף מיד 50 גרם חמאה עד להמסת החמאה .
להוסיף 1 כף קליפת לימון מגורדת לתערובת ולבחוש, לצקת את הרפרפת החמה על הבצק.(תמונה לפני אחרונה)
הכנת הקצף:
3 חלבונים
1/3 כוס סוכר
להקציף חלבונים בקערה בינונית, כאשר מתחיל להיווצר קצף, להוסיף את הסוכר ב2-3 פעמים, להמשיך להקציף עד קצף חזק ויציב למרוח את הקצף על תערובת העוגה.
לאפות בחום בינוני כ- 15 דקות עד שיזהיב.
לקרר את העוגה לכסות ולשמור במקרר.
בהצלחה-פאי מומלץ מאוד
Рубрики: | ugot |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |