-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Пятница, 16 Августа 2013 г. 01:44 + в цитатник


עוגת ריבה וקוקוס

בתבנית בגודל 20 על 25 ס"מ
המרכיבים

200 גרם חמאה


1 כוס (200 גרם) סוכר

1 ביצה

2 כוסות (280 גרם) קמח תופח

1 כוס (200 מ"ל) חלב

1 צנצנת (350 מ"ל) ריבת פטל

לציפוי

120 גרם חמאה, חתוכה לפיסות גדולות

1/3 כוס (70 גרם) סוכר

250 גרם פתיתי קוקוס

1/2 כוס (70 גרם) קמח

1 ביצה



ההכנה

1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מרפדים את התבנית בנייר אפייה.

2. שמים את החמאה ואת הסוכר בקערת המערבל ומקציפים עד שמתקבל קרם חלק. מוסיפים את הביצה ומקציפים עד שהיא נטמעת בקרם ומתקבל קרם חלק. מוסיפים את

הקמח ואת החלב, ומערבבים ידנית עד שמתקבלת עיסה אחידה. מעבירים את העיסה לתבנית ומשטחים את פניה.

3. מורחים את הריבה בשכבה אחידה על העיסה שבתבנית.

4. הציפוי:

מערבבים בקערה את החמאה, הסוכר, הקוקוס והקמח ומערבבים בקצות האצבעות, עד שמתקבלים פירורים גדולים. מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד זמן קצר בקצות האצבעות רק עד שהיא נטמעת בפירורים ומתקבלים פירורים גדולים. מפזרים את הפירורים על שכבת הריבה.

5. אופים 40 דקות, עד ששכבת הפירורים מזהיבה והעוגה מתייצבת, וקיסם הננעץ למרכז יוצא כשעליו פירורים – אם במהלך האפייה שכבת הפירורים מזהיבה מאוד והעוגה עדיין לא אפויה, אפשר לכסות אותה ברדיד אלומיניום ולאפות כך.

6. מצננים ומגישים.




לחץ להגדלה

Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку