-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Четверг, 18 Июля 2013 г. 15:53 + в цитатник
 
 
 

 
פורסם ב-29 בינואר 2011, 21:59 במדור מתכונים
 

 

עוגת שוקולד גדולה

 

עוגת שוקולד גדולה לילדים

מתאימה לגן ולבה"ס.

עוגה שהכנתי לאחרונה לבן

הקטן לבה"ס.

העוגה מתאימה לתבנית של התנור

ולתבנית חד פעמית .

 

חומרים : כוס מידה  cc 200

2  וחצי כוסות סוכר(חצי כוס יעבור לחלבונים)

6 ביצים גדולות  מופרדות מס' 1

1 שקיק סוכר וניל

1 כפית תמצית וניל

3 כוסות  גדושות קמח תופח

100 גרם שוקולד מריר מגורד

1 כוס אבקת קקאו

1 וחצי כוס שמן צמחי(השתמשתי בקנולה)

1 וחצי כוס מיץ תפוזים-השתמשתי בנקטר מיץ תפוזים.

הכנה:

להקציף את החלבונים עם הסוכר

עד שמתקבל קצף חזק ויציב.(את הסוכר להוסיף בהדרגה)

מניחים בצד.

בקערה נפרדת מערבבים היטב היטב את כל החומרים.

מתחילים להוסיף את קציפת החלבונים לתערובת העוגה בהדרגה בשתיים שלוש פעמים

ולערבב בעדינות.

לצקת לתבנית משומנת ולאפות בחום 170 מעלות

בין 35  ל40 דקות או יותר תלוי בתנור.

בודקים עם קיסם.

מקררים את העוגה בחוץ ומכינים את הציפוי.

 

לציפוי:

קרם גנאש:

250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות (כמה שיותר קטנות יותר טוב

כך השוקולד ימס מהר יותר)

250 מ"ל שמנת מתוקה(אני השתמשתי פרווה)

לשים את השמנת בסיר ולחמם על סף רתיחה

לכבות גז ולהוסיף מיד את השוקולד לערבב עד שכל השוקולד נמס והשמנת שינתה את ציבעה לצבע חום בוהק.

(אפשר להכפיל כמויות של הקרם  אז תקבלו שיכבה יותר

עבה של קרם).

לאחר שהעוגה התקררה:

מחוררים את העוגה במזלג/קיסם ,יוצקים את הקרם החם על העוגה

מכניסים למקרר עד שהקרם מתיצב.

לאחר ההתיצבות אפשר לעצב כרצונכם.

אפשר גם לפזר קוקוס על הקרם .

בהצלחה ושבוע טוב לכולם.

Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку