-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Четверг, 18 Июля 2013 г. 15:49 + в цитатник
 
 
 

 
פורסם ב-7 ביוני 2010, 16:54 במדור מתכונים
 

 

 

 

 

 

 

 

חטיף פיצפוצי אורז טחינה וסילאן

לאחרונה הפסקתי לקנות את כל חטיפי האנרגיה
אני מכינה בבית מחלקת למנות  עוטפת בניילון נצמד מכניסה למקרר בקופסא סגורה
אוכלת בבית או כשאני צריכה לצאת לכמה שעות שמה בתיק חטיף אחד או שתיים.
(מקור המתכון: "טובה צירקוס" עם שינויים שלי  בכמויות ועם השמטת המרגרינה שהיתה במתכון)
מידת הכוס 200 מ"ל
 
חומרים:
3 כוסות פיצפוצי אורז
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס טחינה גולמית רגילה
1/2 כוס סילאן( אפשר במקום סילאן  :דבש)
1/2 כוס סוכר חום 
 קורט קינמון
תבנית אפיה
 
הכנה:
 בסיר גדול  ורחב  ויבש מחממים כמה שניות את הסיר וקולים את השומשום  כדקה שתיים ולא יותר תוך כדי עירבוב מתמיד. מוסיפים טחינה סילאן  קינמון  וסוכר. מבשלים על אש בינונית  תוך כדי ערבוב כשתיים שלוש דקות  או עד שהתערובת חלקה.מסירים מהאש ומוסיפים  מיד פיצפוצי אורז מערבבים  עד שכל התערובת אחידה .מיד מעבירים לתבנית  משטחים ומיישרים  בעזרת האצבעות(זהירות זה חם)
אני השתמשתי בתבנית של התנור התערובת הספיקה בדיוק.
ממתינים 15 כ10 דקות, חותכים  לצורות הרצויות
הערות:
יש להכין את כל החומרים מראש על השיש או משטח עבודה אחר
מידת התבנית שהשתמשתי :40X35
ניתן להוסיף מעט צימוקים, אגוזים(להבא אוסיף)
אפשר לחתוך לריבועים ולשים במנגטים ולהוסיף מעט קוקוס
אפשר לחתוך למנות ולעטוף בניילון נצמד
אם מעונינים שהחטיף יהיה עבה יותר יש להשתמש בתבנית קטנה יותר
לדעתי העובי נורמלי.
 
בהצלחה!
Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку