-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Четверг, 18 Июля 2013 г. 15:45 + в цитатник

 

 
 
 

 
פורסם ב-11 בפברואר 2012, 20:02 במדור מתכונים
 

 

עוגת שוקולד וקוקוס

וכעת לתמונות למתכון הטעים..

1וגת קוקוס ושוקולד של  נירה שויאר

עם כמה שינוים שערכתי.

הפחתתי מעט מהסוכר והוספתי תמצית רום.

בזיגוג השתמשתי בחמאה במקום מרגרינה.

מומלץ להכפיל את הזיגוג השוקולד על העוגה

עוגה טעימה שורדת מצויין בהקפאה.

חומרים:כוס 240 סמ"ק לחמם את התנור לחום בינוני

 

1/4 1 כוסות קמח תופח

2 כפות קקאו

3/4 כוס סוכר

4 כפות שמן

4 חלמונים

1/2 כוס חלב קר

קורט מלח

1 כפית תמצית רום

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

לערבב את כל החומרים  בקערה  גדולה עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.

לצקת  את התערובת לתבנית משומנת מס' 24.

_________________________

4 חלבונים

3/4 כוס סוכר

 להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר תוך הקצפה בשתיים שלוש  פעמים. להקציף לקצף חזק.

____________________________

 

1/2 1 כוסות פתיתי קוקוס

 

להוסיף לקצף הביצים בשתיים שלוש פעמים,לאחר כל תוספת לערבב בתנועת עטיפה.עד שהקוקוס יבלע בקציפת הביצים.

לשטח על תערובת  העוגה שבתבנית

לאפות בחום בינוני כ45 דקות או עד שהקצף מקבל צבע שחום בהיר.

לאחר שהעוגה התקררה להוציא מהתבנית.

____________________________________

 זיגוג שוקולד:)(מומלץ להכפיל)

1/4 כוס סוכר

1/4 כוס אבקת קקאו

4 כפות מים

 לחמם על אש קטנה תוך בחישה עד שהסוכר נמס

 ולהוסיף 25  גרם חמאה

 לבחוש עד שמתקבל קרם חלק.

לצקת את הזיגוג החם על העוגה שהתקררה.

 בהצלחה ושבוע טוב לכולם.

Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку