-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Четверг, 18 Июля 2013 г. 00:44 + в цитатник
 
 
 

 
פורסם ב-27 בינואר 2010, 16:18 במדור כללי
/www.tapuz.co.il/blog/newimages/editor_new_b.png" target="_blank">http://www.tapuz.co.il/blog/newimages/editor_new_b.png) no-repeat top;" title="http://www.tapuz.co.il/blog/newimages/editor_new_b.png">
31.01.2010
 




להיות חלק מהחבורה הנפלאה של האופים והמעיזים אומרים להיות חשופים לטעמים
חדשים.

אחד היתרונות הגדולים בכל חודש, הוא לגלות מתכונים אחרים שאף פעם לא הכנתי,
לא הכרתי וגם לא חשבתי שאי פעם אכין.

החודש הזה התרחקנו עד לקנדה הקפואה שמארחת את משחקי החורף ולמדנו כולנו
להכין את החטיף המסורתי הקנדי - ננימו.


החטיף בנוי מבסיס עוגיות וגם כאן נדרשנו לאתגר, אנחנו הכנו את הביסקווטים
המסורתיים - Graham wafers, מין פתי בר בטעמי קינמון דבש שהם
פופלריים וטעימים כל כך , שרק עצם הכנתם כבר גרמה לי לעונג אמיתי.


חטיפי ננימו - חטיפי שוקולד קנדיים

לעוגיות (48 עוגיות)
2 כוסות + 2 כפות קמח לבן
1 כוס דחוסה סוכר חום
1 כפית סודה לשתיה
3/4 כפית מלח
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
1/3 כוס דבש
5 כפות חלב
2 כפות תמצית וניל

אופן ההכנה:
בקערת מעבד המזון להניח קמח, סוכר חום, אבקת סודה לשתייה ומלח ולהפעיל רק
לאיחוד המרכיבים.
להוסיף את קוביות החמאה ולהפעיל בפולסים קצרים עד לקבלת בצק חולי.

בקערה קטנה לערבב ביחד דבש, חלב ותמצית וניל; להוסיף לקערת המיקסר ולהפעיל
בפולסים קצרים עד שהבצק מתאחה.
מתקבל בצק דביק מאוד.
לקמח בנדיבות נילון נצמד ולעטוף את הבצק, לשטח לדיסקה ולהכניס למקרר
לשעתיים או ללילה.

לחלק את הבצק ל-2 חלקים (את החלק שלא עובדים איתו להשאיר במקרר).
לקמח משטח עבודה ולרדד את הבצק לעלה דק, לקרוץ בעזרת חותכן עוגיות ריבועים
ולהעביר לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.
לאפות בין 15 ל-20 דקות או עד שהעוגיות מתייצבות והופכות לזהובות שחומות.




אופן הכנת חטיף ננימו

שכבת עוגיות - שכבת בסיס
115 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר
5 כפות קקאו
1 ביצה טרופה
1 ו-1/4 כוס פירורי עוגיות (מהמתכון הנ"ל) טחונות במעבד מזון
1/2 כוס שקדים גרוסים
1 כוס קוקוס

שכבה אמצעית
115 גרם חמאה
2 כפות + 2 כפיות שמנת מתוקה
2 כפות אבקת פודינג אינסטנט וניל
2 כוסות אבקת סוכר

לשכבה העליונה
115 גרם שוקולד מריר
28 גרם חמאה

אופן ההכנה:
לשכבה התחתונה - שכבת בסיס
להמס חמאה, סוכר ואבקת קקאו בסיר בן מארי (סיר שיושב על סיר מים רותחים)
להוסיף ביצה ולערבב עד שהכל מתאחה והתערובת מתקשה מעט.
להסיר מן האש
להוסיף את פירורי העוגיות, שקדים וקוקוס לערבב היטב בעזרת הידיים לעיסה אחידה
ולשטח בתבנית פירקס בגודל 20 ס"מ על 20 ס"מ

 

לשכבה האמצעית - שכבת הפודינג:
בקערת המערבל להקציף חמאה, שמנת מתוקה, אבקת אינסטנט וניל ואבקת סוכר ביחד עד לתערובת בהירה צהובה
לשפוך על שכבת הבסיס (עוגיות) באופן שווה
.


לציפוי השוקולד:
להמיס שוקולד וחמאה בסיר בינוני מעל להבה בינונית עד לתערובת קרמית אחידה.
לצנן ולשפוך מעל שכבת הפודינג ולקרר.

 

טיפ:
החטיף נפלא למחרת, מתייצב ומתקשה מספיק שאפשר לחתוך בצורה אחידה.
העוגיות נשמרות עד לשבועיים בקופסא אטומה.

Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку