-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Четверг, 18 Июля 2013 г. 00:40 + в цитатник

עוגת שוקולד קוקוס וקרם וניל מדהימה

 
 
לאוהבי הקוקוס זו עוגה בשבילכם, קרם הקוקוס רך ומתוק, משתלב נהדר עם קרם הוניל וציפוי השוקולד עוגה טעימה מהודרת וקלה להכנה.


חומרים לבסיס (לתבנית 26 ס"מ):
4 ביצים, מופרדות
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפייה
לקרם קוקוס:
2.1/2 כוסות קוקוס (כוס חד פעמית)
1 כוס חלב / חלב קוקוס
1 כוס סוכר
100 גרם חמאה
קרם פודינג וניל:
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1  כוסות חלב /חלב קוקוס
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
2 כפיות חמאה
2-3 כפות חלב
אופן הכנה:                                                                      
1. מקציפים את החלבונים וכוס סוכר לקצף יציב.
2. מערבבים את החלמונים עם אבקת האפייה, ומקפלים לתוך הקצף. מוסיפים גם את הקקאו  (רצוי להעביר את הקקאו דרך מסננת כדי שלא יהיו גושים בתערובת ), ומערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.
3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, יוצקים את הבסיס לתבנית משומנת, ואופים כ-25 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש. מקררים, העוגה צונחת זה בסדר.
4. מכינים קרם קוקוס: שמים את כל החומרים בסיר קטן על אש בינונית, ומערבבים עד שהחמאה נמסה. מורחים על הבסיס הקר.
5. מכינים קרם פודינג: מקציפים את השמנת, עם הפודינג והחלב. מורחים על העוגה, ומניחים במקרר.
6. מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל או בסיר כפול את השוקולד עם החמאה והחלב, עד שנוצרת תערובת חלקה. מצפים את העוגה בשוקולד, מקררים לילה במקרר.
Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку