-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Среда, 01 Мая 2013 г. 01:30 + в цитатник
 
 
 

 
פורסם ב-28 באוקטובר 2011, 13:02 במדור מתכונים
 

 

 

 

 

מתכון של אמא מרגו היקרה,  עוגת שכבות המענגת את החך, הבסיס רך ועסיסי מעליו ריבת שזיפים מתוקה והמרנג רך  וקצת קריספי כל השכבות יוצרות שילוב מדהים של טעמים עוגה מצויינת.

 (אפשר להחליף את החמאה במרגרינה לגירסת הפרווה).

 

חומרים:

 

6 ביצים

200 גרם חמאה

2 כוסות סוכר

3 כוסות קמח תופח

1 כוס מיץ תפוזים

1 כוס קוקוס

1 צנצנת קטנה של ריבת שזיפים (פובידל)

 

 

אופן הכנה:

 

 מחממים תנור ל-180 מעלות.

 משמנים תבנית של התנור או חד פעמית גדולה במרגרינה/שמן.

 

 מפרידים את הביצים.(את החלבון ה(לבן )בקערת מיקסר את הצהוב (חלמון) בקערית)

 מקציפים במיקסר מרגרינה עם 1 כוס סוכר, עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את הקמח, החלמונים ומיץ התפוזים, עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את התערובת לתבנית, (זה ניראה מעט אבל זה מספיק ) מיישרים אותה בצורה אחידה ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה (ראה צילום).

 

 בזמן שהעוגה בתנור מקציפים את החלבונים עם  1 כוס סוכר שנותר לקצף נוקשה ויציב. מפסיקים להקציף ומוסיפים את הקוקוס בתנועות קיפול.

 

מוציאים את העוגה ומניחים לה לנוח כ-5 דקות ואז מורחים את הריבה בעדינות ובנדיבות על פני כל העוגה (ראה צילום).

 

מעל לריבה מורחים את קצף הקוקוס בצורה אחידה (ראה צילום)  אפשר לעשות צורה של פסים עם מזלג לרוחב ולאורך (לא חובה).

 

מחזירים לתנור (לשלב העליון ) ואופים עד שהקצף מתקשה וצבעו חום מוקה.

 

כשהעוגה מתקררת - זוללים. בתאבון!

 

 



 

העוגה זהובה ויצאה מהתנור



 

העוגה נמרחה בריבה

 

 

למרוח את הקצף קוקוס ע"ג העוגה



 

יצרנו צורה ע"ג הקצף לפני האפיה בעזרת מזלג לאורך ולרוחב



 

העוגה לאחר אפיה



 

 

 

Рубрики:  ugot

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку