Среда, 01 Мая 2013 г. 01:13
+ в цитатник
פורסם ב-20 בדצמבר 2007, 7:24 במדור
מתכונים
/www.tapuz.co.il/blog/newimages/editor_new_b.png" target="_blank">http://www.tapuz.co.il/blog/newimages/editor_new_b.png) no-repeat top;" title="http://www.tapuz.co.il/blog/newimages/editor_new_b.png">
21.12.2007
אני חולת קלמנטינות , אני מסוגלת לאכול כמויות מהן, קיבלנו כמות גדולה של קלמנטינות, בהזדמנות זאת תודה לאמא היקרה שלי על הקלמנטינות הנהדרות. בעלי רוטן כבר כמה ימים "הן יתקלקלו, אין סיכוי שנספיק לגמור אותן" אני מרגיעה אותו "אל תדאג יש לי תוכניות בשבילן" תוך כדי אני חושבת מה לעשות איתן, לביבות מיץ לילדים הכנתי, כמה פעמים, נטרפו (למי שעדיין לא ראה http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1146087 ) אז צריך לחשוב על משהו חדש. תוך כדי הילד שלי מבקש "אמא תכיני עוגת תפוזים", ביקש אז נכין אבל לא תפוזים אלא קלמנטינות יצאה עוגה רכה וטעימה שיצאה כל כך מוצלחת שהוכנה כעבור יום עוד פעם. אה כן, בעלי היה מרוצה וגם הילדים. ועכשיו אני יכולה להשתמש במשפט הידוע "נגמרו הקלמנטינות" טוב, צריך לחדש את המלאי...
עוגת מיץ - ניקי ב
שתי אפשרויות הכנה:
מצרכים:
3 ביצים מופרדות
300 ג כוס סוכר (כוס וחצי)
210 ג` קמח תופח (כוס וחצי)
קורט מלח
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
כוס מיץ קלמטינות / מיץ תפוזים
סירופ:
חצי כוס מיץ קלמנטינות / תפוזים
כף א. סוכר
הכנה:
להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים, להוסיף את שאר המצרכים. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 45 דקות. לערבב מיץ ואבקת סוכר, לסנן. ליצוק על העוגה באופן שווה. העוגה נהדרת גם בלי הסירופ, לשיקולכם.
כוס שוקו חם , פרוסת עוגה רכה וטעימה וזה מושלם.
מרגישים שהחורף הגיע...
הערות:
תבנית 24, תבנית בינונית
אם אין קלמנטינות אז מיץ תפוזים יתאים
סוף שבוע נפלא
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-