Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...
Без заголовка - (0)Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...
Без заголовка - (0)"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...
Без заголовка - (0)Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...
Без заголовка - (0)Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...
Без заголовка |
בס"ד
הכנתי את מרק החומוס האיטלקי מהספר "ברגע האחרון" של בני סיידא.
ה"מרק" יצא כ"כ טעים ומאוד מומלץ להכנה רק שבגלל השטויות שלי הוא לא יצא מרק - הוספתי הרבה יותר אטריות וחומוס ממה שהיה דרוש במתכון והם שתו את כל המים.
המרכיבים:
2 כוסות גרגרי חומוס (השתמשתי בשקית חומוס קפוא שלמה)
1/4 כוס שמן זית (השתמשתי ב3 כפות)
2 בצלים קצוצים דק
6 שיני שום קצוצות דק (8 טבליות שום קפוא כתוש)
3 עגבניות קלופות וקצוצות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
6-8 כוסות מרק עוף צח
מלח, פלפל שחור טחון טרי
כפית פפריקה מתוקה
כוס אטריות ביצים דקות ביותר (השתמשתי בחצי שקית)
אופן ההכנה:
במידה ומשתמשים בחומוס לא קפוא- יש להשרות את החומוס בהרבה מים למשך לילה ולאחר מכן מסננים.
מחממים בסיר כבד את השמן, מאדים את הבצל והשום 10 דקות. מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה והחומוס, מכסים, ומאדים 10 דקות.
מוסיפים לסיר את המרק הצח,מתבלים במעט מלח פלפל שחור ופפריקה ומביאים לרתיחה.
בעזרת כף גדולה מסירים את הקצף שמצטבר על פני הנוזל. מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעתיים.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את האטריות ומבשלים 10 דקות.
בתאבון :-)
Рубрики: | Вторые блюда Первые блюда - суп |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |