|
, , . (creme patiser)
, .
• ( ) — 500
• — 300
• — 2 .
• — 50
• — 100
• —
.
, .
, , .
, , .
.
, , .
5 10 .
,
.
. .
2 , .
2 .
, , 200 . 20.
, .
,
.
: — , , , , .
, , , .
«»
• 250-300 ( )
• 2-3
• 2
• 1-2 .
• «»
, 4 , . , 3 .
.
220 . .
( ), .
2 .
.
.
, .
.
.
, .
• 500
• 4
•
•
• 1,5
, .
, , , .
, 5-7.
.
, — .
, , .
.
, .
180 . 15-20 ( ).
. :
• — 2 .
• — 200
• — 30 ( , )
• — 1 . . , .
6-8 , , .
, .
( ) .
180 . 15 .
.
, « », , .
( ), — .
, , .
.
.
180 . 15-20 ( ).
— .
180-200 . , .
, .
( ).
15-20 , 180-200 .
, .
— , (. ).
15-20 180-200 .
1- .
, , .
3 , 2/3 , , 1 , 12 .
12 , , , 3-4 .
.
.
.
2- .
3- .
, .
.
, .
3- 1 2 .
. .
.
. 1 900 — .
( ), , , , .
, .
, .
5 .
, , , 180 . .
, .
:
( )
— , .
() — .
— , .
: — , , -, — .
— , .
• — 0,5
• — 1 .
:
• — 7-9 .
• — 300
• —
• — 0,5 . .
:
• — 200
• — 1 .
• (, ) —
2-3 625 .
, .
, .
, «», .
«» .
.
( , ).
200-250 .
.
( )
• 2
• 1
:
• 50
• 100
• 2
27—30 . 2,5 .
, , , -.
.
, , .
.
( ).
180 . 20—25 .
, ( ).
118 . ( ).
.
, .
, .
( ) .
.
, -
• — 500 ( , )
• () — 300
• — 50
• — 50
• — 50 ( , , )
• ,
• ( )
:
• — 200
• ( ) — 10 . .
0,5 .
( ).
.
.
.
, .. .
.
, .
2 . , .
2-3 .
.
.
.
, — .
, , .
.
+220° 15-20 .
200 , , .
.
. , .
.
.