Хм, Ань, у тебе щось не зовсім ок з фактажем - в одному абзаці држжі знижують рівень вітамінів групи В, а в наступному підвищують А так, дуже цікаво, хоча й морочливо. Хоча , здається, зараз в магазинах вже продають хліби на різних заквасках.
wordchild, але ви куме й прискипливий :) можу вам сказати, що все одно яким би добрим не був покупний хліб ... жінка моя навіть "лаваш" робить значно кращим...:))))
Може я не чітко висловилась, але спершу я говорила про термофільні дріжджі, на яких зараз все печуть. А потім стала говорити про дріжджі взагалі, якими користувалися спокон віків ))))
А щодо хлубу на заквасках... Знаєш, у Ки єві багато чого продають, а внас про таке й не чули (((
Та й ти ж знаєш, я люблю на крутитися на кухні )))
Первый раз услышала про вред пекарских дрожжей. Но, так как я пеку на дрожжах крайне редко, думаю, что особого вреда не будет...Все остальные рецепты , конечно, натуральные, но это же столько мороки...
Мечтающая_о_многом, да, сейчас много об этом говорят. Можешь поискать на Ли.ру пост с название "Хлеб наш насущный", там много интересного написано. Очень советую.
И заметь, на термофильных дрожжас испечено все, что у нас продается из хлебо-булочных изделий.