Vienkārša biezpienmaize - Творожный пирог
|
|
Понедельник, 01 Июня 2015 г. 09:56
+ в цитатник
Mīklai:
3 glāzes milti
3/4 glāzes cukurs
200 g margarīns
šķipsniņa sāls
1 tējkarote cepamais pulveris vai 1/2 tējkarote sodā
vanilīns
Visas sastāvdaļas saberž kopā - sanāks drupanas.
Pildījumam:
500 g biezpiens
3 olas
3/4 glāzes cukurs (es lieku mazāk)
Visu samaisa kopā
Gatavošana:
Pīrāgs sanāk ļoti trausls un lai izņemot netraumētu, cep formā ar izņemamu apakšu. Formā ber ~pusi no drupanām, ar rokām izlīdzina un izspaida pa apakšu un nedaudz gar malām - izveidojot nelielu maliņu uz augšu. Uzlej pildījumu, izlīdzina. Pa virsu izber atlikušās drupanas un izlīdzina. Cep ~30 minūtes. No pannas ņem nost padzisušu, jo karsts ir trausls un salūzt.
Тесто:
3 стакана муки
3/4 стакана сахара
200 г маргарина
щепотка соли
разрыхлитель (чайная ложка) или пол чайной ложки соды
ванилин
все это смешать, растереть руками, получится крошка
Начинка:
500 гр творога
3 яйца
3/4 стакана сахара ( я кладу меньше)
смешать
Приготовление:
Выкладываю в разъёмную форму (рекомендую именно разъемную, так как пирог очень нежный. может поломаться, если неаккуратно вынимать. Еще один секрет-дайте ему остыть, а потом уже форму снимать, так точно останется целый) половину крошки -теста, потом слой начинки, и оставшуюся крошку.
Выпекаем 30 минут.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-