Gaļas sacepums - мясное запеканка
|
|
Среда, 14 Августа 2013 г. 14:05
+ в цитатник
300 g liellopa gaļa
500 g vārīti kartupeļi
3 olas
1 ēdamkarote tomātu pasta
1/4 glāze piens
2 ēdamkarotes augu eļļa
2 sīpoli
Gatavošana:
Gaļu noskalo, nosusina un samaļ. Viegli apcep uz pannas, pievieno sakapātus sīpolus, tomātu pastu, garšvielas. Uzlej ūdeni vai buljonu un sautē uz pannas zem vāka 10-15 min.
Izmanto iepriekšējā dienā vārītus, vai speciāl novārītus kartupeļus. Tos sagriež plānās šķēlītēs un apkaisa ar sāli. Kartupeļus sakārto dziļā pannā, pārliek ar sagatavoto gaļas virumu. Olas sakuļ ar pienu, sāli un pārlej ar maisījumu pannas saturu. Cepeškrāsnī cep 5-10 min. Pasniedz ar kapātiem zaļumiem.
300 г говядины
500 г отварного картофеля
3 яйца
1 столовая ложка томатной пасты
1/4 стакана молока
2 столовые ложки растительного масла
2 луковицы
Приготовление:
Мясо промывают, сушат и измельчают. Легко обжарить на сковороде, добавить нарезанный лук, томатную пасту, специи. Налейте воду или бульон в кастрюлю и варить в течение 10-15 минут под крышкой.
Используйте приготовленные накануне, или специально отварною картофель. Их нарезать тонкими ломтиками и посыпать солью. Картофель размещаются на глубокой сковороде, сверху подготовленную смесь из мяса. Яйца взбить с молоком, солью и вылить содержимое с верху смеси на сковороде. Выпекать в духовке 5-10 минут. Подавать с рубленой зеленью.
Метки:
receptes
gaļa
sacepumi
Процитировано 2 раз
Понравилось: 4 пользователям
-
4
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-