Dārzeņu sautējums - овощное рагу
|
|
Среда, 17 Июля 2013 г. 17:04
+ в цитатник
1 kg gaļa
1/4 paliela kāpostgalva
2 sīpoli
2 burkāni
3 kartupeļi
2 nelieli baklažāni
2-3 tomāti
sāls
pipari
eļļa
asa mērce vai paprika
Gatavošana:
Kāposts, burkāns, sīpols un gaļa ir obligāti, pārējās sastāvdaļas var variēt, izmantojot visu, kas pa rokai.
Visu nomazgā, nomizo un sagriež.
Uz lielas liesmas apcep gaļu, lai nedaudz apbrūnē. Cepot, klāt pievieno tomātu mērci un sāli ar pipariem. Kad gaļa apcepta, to pārvieto uz sautējamo katlu, un lai viņa tur sautējas uz mazas uguns savā sulā. Tikmēr liek uz pannas kāpostus, lai tie mazliet apcepas un sakrītas tilpumā. Kad tas ir noticis, kāpostus pievieno gaļai un uz pannas liek cepties sīpolus. Kad sīpoli kļūst dzeltenīgi, tad pievieno burkānus un turpina apcept.
Ja gaļai un kāpostiem aptrūcies sulas, kurā sautēties, tad var pieliet nedaudz ūdens (ne vairāk par 1 glāzi).
Kad sīpoli un burkāni labi apcepušies, tos pievieno pamatsaturam katlā. Pievieno arī sagriezto baklažānu un kartupeļus. Pieber sāli un piparus. Visu apmaisa un ļauj lēnām sautēties. Pēc 20 min pievieno tomātus un atkal visu samaisa. Vēl pēc 30 min sautējums ir gatavs (visam jābūt labi izvārītam un mīkstam).
1 кг мяса
1/4 кочан капусты
2 луковицы
2 моркови
3 картофелины
2 небольших баклажана
2-3 помидора
соль
перец
масло
острый соус или перцы
Приготовление:
Капуста, морковь, лук и мясо являются обязательными, остальные ингредиенты можно варьировать через все, что в дома.
Все помыть, почистить и нарезать.
На большом пламени жарить мясо чтобы немножко обжарилась . При выпекании добавить томатны соус с перцем и солью. Когда мясо хороша и коричневая, она перемещается в котле для тушение, и оставьте на медленном огне вариться в собственном соку. Тем временем, ставить капусту на сковороду , чтобы обжарилась и немного совпала в объеме. Когда это происходит, добавить капусту к мясо в кастрюлю и на сковороду пекут лук. Когда лук становится желтым, добавить морковь и продолжать жарить.
Если у мяса и капусты не осталось сока, то вы можете добавить немного воды (не более 1 стакана).
Когда лук и морковь также хорошо обжарились, добавить к основным содержанием в кастрюле. Добавить нарезанные баклажаны и картофель. Добавьте соль и перец. Все перемешайте и оставьте тушиться на медленном огне. Через 20 минут добавить помидоры и перемешать еще раз. После еще 30 минут рагу готово (все должно быть хорошо приготовленный и мягкий).
Метки:
receptes
otrie ēdieni
Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-