Kefīra torte - Кефирный торт
|
|
Вторник, 09 Июля 2013 г. 18:37
+ в цитатник
150 g margarīns
1 glāze cukurs
2-3 olas
1 glāze kefīrs
1/2 tējkarote sodā
2 glāzes milti
garšvielas - citrona miziņa vai citronskābe, kanēlis, vaniļa
Gatavošana:
Izkausē margarīnu ar cukuru, piekuļ klāt olas, pielej kefīru, pievieno sodā un miltus. Labi samaisa, pievieno garšvielas. Mīklu ielej formā un cep mēreni karstā cepeškrāsnī, līdz torte kļūst brūna.
150 г маргарина
1 стакан сахара
2-3 яйца
1 стакан кефира
1/2 чайной ложки соды
2 стакана муки
специи - лимонную кислоту или лимонную цедру, корицу, ваниль
Приготовление:
Растопить маргарин и сахар, добавить яйца, кефир, соду и муку. Тщательно перемешать, добавить специи. Тесто выливают в форму и выпекать в умеренно горячей духовке, пока пирог не станет коричневым.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 17 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
17
Процитировали
-
0
Сохранили
-