Ābolu pīrāgs "Laimīgā diena" - Яблочный пирог "Счастливый день"
|
|
Вторник, 25 Июня 2013 г. 13:48
+ в цитатник
250 g margarīns
400 g milti
100 g + 100 g cukurs
šķipsniņa soda
4 skābi āboli
1 tējkarote kanēlis
Gatavošana:
Margarīnu, miltus, 100 g cukuru, sodu saberž drupanās.
Pildījumam ābolus sarīvē uz rupjas rīves. Pievieno 100 g cukuru un samaisa (Cukuru liek klāt tieši pirms ceps cepšanas, lai āboli nesāktu sulot).
2/3 mīklas sadrupina cepamajā formā, pārklāj ar āboliem un pārkaisa ar kanēli. Pa virsu uzdrupina atlikušo mīklu. Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 220℃ 30 min, līdz kļūst zeltains.
250 г маргарина
400 г муки
100 г + 100 г сахара
щепотка соды
4 кислых яблок
1 чайная ложка корицы
Приготовление:
Маргарин, муку, 100 г сахара, растереть в крошку .
фарш яблоки натереть на крупной терке. Добавить 100 г сахара и перемешать (сахар добавить непосредственно перед выпечкой, пока яблоки не дали сок).
2/3 крошки высыпать в форму для выпечки, затем выложить яблоки и посыпать корицей. Сверху выложить остальные крошки. Выпекают в предварительно разогретой духовке при температуре 220 ℃ 30 минут или до золотистого цвета.
Метки:
receptes
tortes_pīrāgi_keksi
Процитировано 3 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-