Biezpiena krems - Творожный крем
|
|
Суббота, 25 Мая 2013 г. 13:28
+ в цитатник
600 g biezpiens
400 skābs vai salds krējums
10 g želatīns
1/2 glāze piens (želatīna uzbriedināšanai)
vanilīns
citrona miziņa vai esence garšai
riekstu un žāvētu augļu maisījums
cukurs
Gatavošana:
Aplej želatīnu ar pienu un noliek uzbriest. Samaļ biezpienu un pievieno cukuru pēc garšas.
Puto krējumu, nedaudz pievieno cukuru. Saputotu krējumu sajauc ar biezpienu.
Izšķīdina želatīnu un iejauc krējuma - biezpiena masā. Klāt ber riekstus un žāvētus augļus. Maisījuma sastāvs un daudzums ir atkarīgs no tā, kas vairāk garšo. Traukā ar augstām malām ieklāj pārtikas plēvi, ieliek kremu un liek ledusskapī sastingt.
Var izmantot tortes dekorēšanai, pasniegt ar dzērveņu mērci vai kā es - veidot cepumu mājiņas, iesmērējot starp trīs Selgas cepumiem.
600 г творога
400 сливки или сметану
10 г желатина
1/2 стакана молока (для желатина)
ванилин
лимонной цедры или эсенцию - для вкуса
орехов и сушеных фруктов смесь
сахар
Приготовление:
Залить желатин с молоком и оставить набухать . Измельчить творог и добавить сахар по вкусу.
Взбить сливки, добавить немного сахара. Взбитые сливки смешать с творогом.
Растворить желатин и смешайте в сливочно - творожной массе. Добавить орехи и сушеные фрукты. Состав материала и количество зависит от того, что нравиться больше. В блюдо с высокими бортами положить пищевую пленку, поместить крем и поставить в холодильник зостыть.
Может быть использовано для украшения тортов, подается с клюквенным соусом, или как у меня - намазать между 3 печений.
Метки:
receptes
deserts
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-