-Цитатник

СВИТЕР ОТ ROWAN НЕЖНЫЕ АРАНЫ - (0)

Свитер от Rowan НЕЖНЫЕ АРАНЫ Очень красивый свитер с аранами от Rowan с переводом описания на ...

КОРИЧНЕВЫЙ ПУЛОВЕР - (0)

Коричневый пуловер 1. 1. 2. 3.

Серый свитер с аранами (спицы) - (0)

Серый свитер с аранами (спицы)  

СВИТЕР "УГОЛКИ" - (0)

Свитер "Уголки" (и для статных дам) http://yzelkom.ru/post_1295652225.html Размеры 38/40 (...

Вязаные шнуры и декорирование изделий - (0)

Вязаные шнуры и декорирование изделий описние этого пуловера ЗДЕСЬ http://domihobby.r...

 -Рубрики

 -Я - фотограф

паста


0 фотографий

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Ladusik

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 2) New_Photoshopinka Рецепты_блюд

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 03.11.2009
Записей: 2500
Комментариев: 819
Написано: 4650


Пляцок "Серця трьох"

Понедельник, 05 Октября 2015 г. 09:08 + в цитатник
Цитата сообщения Арина_Ярига Пляцок"Серця трьох"

Пляцок"Серця трьох"

 
Автор: Krasotinka  

Інгредієнти:

Форма 30*16
Бісквіт:
Яйця 6шт.
цукор 1скл.
борошно 1скл.
какао 3ст.л.

Бізе:
Білок 3шт.
цукор 100гр.
крохмаль кукурудзяний 1ч.л.

Апельсинова прослойка:
Апельсини:3шт.
цукор 4ст.л.
желатин 3ст.л.
вода 300мл

Крем:
Масло 250гр
Сгущене молоко 1б.
міцна кава 5ст.л.

 

Бісквіт:Яйця розділяємо на білки та жовтки.Білки збиваємо з цукром на міцну піну,поступово додаємо по-одному жовтки,збиваємо все разом.Додаємо борошно та какао,легко вимішуємо.Виливаємо тісто у форму застелену пергаментом і змащену маслом!Випікаємо 30 хв. при 180град.Бісквіт розрізаємо на два коржа.

Бізе:Білки збиваємо з цукром на великих обертах міксера до стійкої піни 15 хв.,всипаємо до білків просіяний крохмаль і обережно перемішуємо,викладаємо у форму застелену пергаментом і сушимо про 120 град. 2 год(орієнтуватися на свою духовку).

Апельсинова прослойка:
Желатин з цукром залити водою,залишити набухнути на 10хв.,потім прогріти на водяній бані і дати трохи остигнути. З апельсинів знімаємо шкірку(з неї можна зробити цукати).2 апельсини нарізаємо на маленькі шматочки(поки що,відкладаємо),1 апельсин збиваємо в блендері, вливаємо желатин,добре все вимішуємо,залишаємо при кімнатній температурі,щоб апельсинова маса почала гуснути,тим часом робимо крем!

Крем:
Розм'якшене масло збиваємо на невеликих обертах міксера зі згущенкою,по одній столовій ложці дадаємо міцну заварену каву,теж збиваючи але недовго,щоб не перебити крем і він не розслоївся!

Збираємо пляцок:
На один коричневий корж наносимо крем,кладемо корж з бізе,знову крем,викладаємо апельсинові шматочки,ставимо пляцок в холодильник,щоб він трохи охолодився.Далі викладаємо на апельсинові шматочки підостиглу апельсинову масу,яка за цей час вже почала загусати,зразу накриваємо другим коричневим коржем,легенько притискаємо,щоб апельсинова маса і корж з'єдналися!Ставимо пляцок в холодильник для охолодження!Прикрашаємо пляцок за бажанням,я покрила просто шоколадною помадкою!Смачного!

P.S.В апельсиновій прослойці замість апельсинової маси,якою треба покривати шматочки з апельсинів,можна використати апельсинову галяретку(желе)!
Збираючи пляцок я обгорнула його бортиками з фольги,викладаючи апельсинову масу,можна бути впевненим,що вона не розтечеться,якщо вона буде рідкувата!Після охолодження пляцка,обережно зняти фольгу!
Пляцок"Серця трьох"

 

Джерело: Пляцок-експеримент, поєднала зі складників,які найбільш полюбляє моя сім'я,назва також на їх честь!!!!!

Рубрики:  Кухонные университеты/выпечка сладкая

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку