-

Радио в блоге
[Этот ролик находится на заблокированном домене]

Добавить плеер в свой журнал
© Накукрыскин

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Лекса_72

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 19.04.2012
Записей:
Комментариев:
Написано: 322


Пляцок "П'яна вишня"

Среда, 23 Марта 2016 г. 11:17 + в цитатник

4925220_image (700x528, 152Kb)

Пляцок "П'яна вишня"

Інгредієнти:

Для коричневих коржів: 3 яйця 1 скл. цукру 150 г масла 3 ст. л. какао 3 ст. л. сметани 1 ч. л. соди (з оцтом) 2 скл. борошна

Бісквіт: 5 яєць 1 скл. цукру 1 скл. борошна на кінчику ножа амонію

Крем: 1 б. вар. згущеного молока 600 г масла 1-2 ст. л. коньяку 0,5 л вишень мочених Шоколадна помадка: 100 г шоколаду 40-50 г масла

Форма 24-36 см

Коричневі коржі: Яйця збити з цукром,додати м'ке масло,сметану,какао,соду з оцтом,борошно. Пекти 2 коржі.

Бісквіт: Білки збити з цукром,додати по одному жовтки,борошно і чуть амонію.Спекти корж.

Крем: Масло добре збити,додаючи по ложці згущене молоко,коньяк.

Шоколадна помадка: Шоколад розтопити на водяній бані,додати масло,розмішати.

Перемащувати так: Коричневі коржі трошки зволожити солодкою кавою. Крем умовно розділити на дві частини. Один коричневий корж намастити половиною крему,залити шоколадною помадкою.Поставити трошки в холодильник,щоб шоколад застиг. До другої половини крему додати порізаний кубиками бісквіт і вишню. Перемішати.Викласти цю масу на другий коричневий корж. Акуратно два коржі з'єднати.Верх залити шоколадом.

Рубрики:  рецепты
Метки:  

Процитировано 2 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку