-Рубрики

 -Музыка

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в людя

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 17.02.2012
Записей: 2665
Комментариев: 146
Написано: 2955


Пляцок Бардзо добрый

Воскресенье, 14 Апреля 2013 г. 17:09 + в цитатник
Цитата сообщения Арина_Ярига Пляцок "Бардзо добрий"

Пляцок "Бардзо добрий"



рецепт від oksana d

Пляцок "Бардзо добрий"
Це любимий пляцок моєї мами.

600 г борошна,300 г маргарину, 5 жовтків, 200 г цукру, 1/2 пачки порошку до печива, 1/2 склянки сметани.

Маргарин розімяти з борошном, додати жовтки з цукром, порошок до печива і сметану. Тісто розділити на три частини.

Пекти: 1-й корж пустий, 2-й і 3-й намазати повидлом (підійте агрус, слива), а зверху піну з горіхами ( білки збити з 1 склянкою цукру і 1,5 скл. горіхів).

Маса: 4 жовтки розтерти з 1 склянкою цукру + 0,5 склянки кави (на маленькому вогні або паровій бані). Коли охолоне додати 500 г масла.

Перемазати коржі. Має вийти: порожній корж - маса - корж 2 - маса - корж 3.



Мої зауваження:
теж все робила по рецепту, єдине що змінила -крем (просто мені важко уявити півкіло масла в кремі).

Крем Мокко
Зварила дві порції еспрессо, додала 1 стакан молока, в цю суміш додала
жовтки з"єднані з 1 стол. ложкою крахмалу і заварила . В гарячу суміш додала пів-банки вареної згущенки, а як вистигло - пачку масла.

Із-за вареної кави - неочікуваний смак.
Цікаве тістечко вийшло.

Рубрики:  кулинария/пляцки

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку