Конец света 21 декабря 2012 года — миф или реальность - Непознанное: эзотерика, мистика и астрология - (0)
Заморозка болгарского перца - (0)
Сериал Интерны 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон смотреть онлайн, новые серии Интерны онлайн, Интерны все сезоны, Интерны скачать бесплатно и без регистрации - (0)
Скумбрия “7 рецептов” | ИНТЕРЕСНОСТИ ДЛЯ ВСЕХ - (0)
НЕОБЫЧНЫЙ РУЛЕТ ИХ КУРИЦЫ “ВАЛЛЕТ”… | ИНТЕРЕСНОСТИ ДЛЯ ВСЕХ - (0)
>Пляцок Фантазия |
http://dreamfood.com.ua/forum/topic_938/27
форма 30/40. стакан-250гр
Тісто:
300 гр маргарини
2 яйця
225 гр цукру
500 гр муки
75 гр какао
18 гр порошку до печева
Сирна начинка:
800 грам сиру
6 яєць
1 ст цукру
2 ст.л. крохмалю
50 гр масла
Макова начинка:
2 ст маку
2 ст цукру
2 яйця
1 ст. л. масла
Шоколадний пудинговий крем.
Для тіста: маргарин розтерти з мукою
додати яйця, цукор, какао, порошок до печева і замісити тісто.
Для сирної начинки:
сир перемолоти. Додати яйця, розтоплене масло, крохмаль, цукор і все добре перемішати
Для макової начинки:
мак запарити. Коли вистигне терти в макітрі. Додати цукор, яйця і масло(нетопити) і добре розтерти в макітрі
Тісто розкласти на бляшку
вилити на нього сирну начинку
ложкою по ній викласти макову начинку
Пекти до готовності приблизно 45-55 хвилин
Охолоджені коржі перемастити пудинговим кремом.
Рубрики: | ВЫПЕЧКА/выпечка западной украины |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |