Конец света 21 декабря 2012 года — миф или реальность - Непознанное: эзотерика, мистика и астрология - (0)
Заморозка болгарского перца - (0)
Сериал Интерны 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон смотреть онлайн, новые серии Интерны онлайн, Интерны все сезоны, Интерны скачать бесплатно и без регистрации - (0)
Скумбрия “7 рецептов” | ИНТЕРЕСНОСТИ ДЛЯ ВСЕХ - (0)
НЕОБЫЧНЫЙ РУЛЕТ ИХ КУРИЦЫ “ВАЛЛЕТ”… | ИНТЕРЕСНОСТИ ДЛЯ ВСЕХ - (0)
> Сырник Добрый |
Сирник “Добрий”
|
|
Тісто: 3 склянки борошна, 250 г маргарину, 5 жовтків, 2,5 ст. ложки цукру, 2 ч. ложки порошку до печива.
Сирна маса: 0,5 кг сиру, 1 жовток, 0,5 склянки цукру, 125 г масла, 1 ст. ложка крохмалю, 1 ст. ложка манної крупи.
Начинка: 1 банка консервованих ананасів або персиків.
Білкова піна: 5 білків, 1 склянка цукру.
Пересіюємо борошно разом із порошком до печива і натираємо до нього маргарин на грубій тертці. Далі додаємо жовтки, розтерті з цукром, і продовжуємо сікти ножем. Наприкінці дуже швидко руками замішуємо тісто. Ділимо його на дві частини і одну з них ставимо в морозильну камеру.
Сирну масу готуємо так: сир двічі перемелюємо через м'ясорубку. Розтираємо в макітрі масло, сир, жовток і цукор. Вкінці все ложкою вимішуємо з крохмалем і манкою.
У вистелену промащеним папером бритванку кладемо розкачану частину тіста, на яке викладаємо сирну масу, а зверху - нарізані консервовані ананаси або персики. Збиваємо білки з цукром на густу піну і рівномірно викладаємо на фрукти, а на неї тремо на середній тертці заморожену порцію тіста. Випікаємо сирник у розігрітій печі на помірному вогні протягом 45 хв.
*********
Сир довше зберігатиме свіжість, якщо помістити його в закритий посуд, і покласти до нього кілька кісточок цукру.
http://truechristianity.info/ua/books/recipes_ua/kulinarni_secrety_sestry_olhy_content.php
Рубрики: | ВЫПЕЧКА/Творог и блюда из него |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |