-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в юста7

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 21.08.2010
Записей: 7508
Комментариев: 238
Написано: 8060


Спартак - 2 рецепти, один без меду!!

Суббота, 13 Ноября 2021 г. 12:26 + в цитатник
Цитата сообщения nz-nina Спартак - 2 рецепти, один без меду!!!

/dreamfood.ua/templates/dreamfood8info/images/dlet_ntitl.gif" target="_blank">http://dreamfood.ua/templates/dreamfood8info/images/dlet_ntitl.gif); background-repeat: no-repeat;">

Спартак

 
 

 

Спартак

 

Інгредієнти:

Тісто
1 яйце
2 ст. л. меду
200 г цукру
50 г масла
6 ст. л. молока
2 ч.л порошку до печива

крем
500 мл молока
150 г цукру 
3 жовтка 
40 г крохмалю
1 паличка ванілі (опціонально)
270 г масла
50 г цукрової пудри

 

Тісто
Яйце розтерти з цукром,додати решта продуктів.Варити,помішуючи,щоб піна стала темнуватою.Відставити з вогню,додати у ще гарячу масу какао (додаю на око,залежно яке какао) і борошно.Замісити як на вареники.Розкачувати тоненькі коржі,проколоти їх вилкою і пекти 5-7 хв.. В мене вийшло 9 коржів по 20 см. 

Крем

Спочатку робимо заварний крем. Нагріваємо молоко і туди кладемо розрізану паличку ванілі. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хв. У жовтки додаємо крохмаль і цукор і все добре розтираємо. Знову кладемо молоко на вогонь і вливаємо в жовтки трохи, швидко перемішуємо і виливаємо в решту молока. Варимо весь час помішуючи на повільному вогні до загустіння. Накриваємо плівкою і залишаємо остигати. Можна прискорити процес поставивши на крижану водяну баню час від часу помішуючи щоб ​​не було грудочок.М'яке масло збиваємо з цукровою пудрою кілька хвилин і по ложці додаємо остиглий крем не перестаючи збивати.Кожен корж промазуємо кремом (приблизно по дві повні столові ложки на корж). Обмазуємо верх і сторони торта. Обрізки від випеченого коржа використовуємо як прикрасу. Можна просто поламати і шматочками прикрасити або як у моєму випадку повністю подрібнити в крихти і посипати верх і боки. Залишити торт при кімнатній температурі 2-3 години і потім в холодильник.

Приємного апетиту!

 

Джерело: Тісто робила за рецептом Galina_Nedomirko_
Крем власний

===================================================================================================

Спартак без меду

" Спартак"
тісто:7 ложок молока.
1 яйце,
50 гр. масла, 
250гр. цукру 
заварити 3-5 хв. на малому вогні і додати в гарячу масу
4ст. л. какао,
1чайна ложка соди,
400гр. муки охолодити.
Розкачувати необхідної форми і випікати коржі.
крем: вершки збиті з цукром + сік лимона.

Залитий чорний шоколад, по ньому полоски білого шоколаду і зубочисткою зроблено узор :b5a: Дякую
--------------

Лорі! поясніть, будь ласка, як саме заварити тісто? заварити яйце з цукром як на заварний крем чи як?а потім у гаряче додавати всі інші інгредієнти?
дякую;)



7 ложок молока.
1 яйце,
50 гр. масла, 
250гр. цукру 
заварити 3-5 хв. на малому вогні 

ці складники всі розігріти так щоб розтопився цукор і масло і щоб було гарячим, а потім все решту. Ви правильно все зрозуміли :m05108: 
На здоровя :b5a:

Серия сообщений "Выпечка торт - СПАРТАК !!! , КУЧЕРЯВИЙ ХЛОПЧИК":
Часть 1 - БОЛЕЕ 500 РЕЦЕПТОВ ТОРТОВ И ПИРОЖНЫХ! ВЫБИРАЙ ПО ВКУСУ!!!
Часть 2 - ТОРТ "СПАРТАК"
...
Часть 15 - ВИДЕО: торт спартак рецепты от Dovna Enterprises очень вкусный шоколадный
Часть 16 - Спартак від Люди Климик
Часть 17 - Спартак - 2 рецепти, один без меду!!!
Часть 18 - Ще один простий Спартак
Часть 19 - Пляцек "Спартак"
...
Часть 22 - ТОРТ «ВАНЬКА КУЧЕРЯВЫЙ» – НАСТОЯЩЕЕ ОБЪЕДЕНИЕ! от галина5819 !!!!!!!!!!!!!!
Часть 23 - Вкуснейший КРЕМ к НАПОЛЕОНУ или МЕДОВИКУ, любому торту !!! от галина5819 !!!
Часть 24 - СПАРТАК ВІД ІВАНКИ!!!!
Рубрики:  Кулинария/ТОРТЫ

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку