Среда, 08 Декабря 2010 г. 17:27
+ в цитатник
Склад:
тісто 1:
4 яйця
8 столових ложок теплої води
8 столових ложок олії
1 склянка цукру
1,5 склянки борошна
1,5 чайні ложки порошку до печива
тісто 2:
4 яйця
8 столових ложок теплої води
8 столових ложок олії
1 склянка цукру
1,5 склянки борошна
1,5 чайні ложки порошку до печива
3 столові ложки какао
крем:
1,5 склянки молока
4 столові ложки борошна (варити до загустіння)
1 склянка цукру
300 г масла
Опис:
Тісто 1:
Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки розтерти з цукром, по черзі додаємо по ложці олії і води весь час втираючи. Коли втреться додати: 1,5 склянки борошна і 1,5 чайні ложки порошку до печива.
В кінці додаємо збиті до пишної маси білки. Легенько перемішуємо і виливаємо у форму у вигляді батона.
Готуємо друге тісто:
Все те саме що на перше тісто, тільки в кінці додати 3 столові ложки какао.
Випікаємо два батона. Нарізуємо скибочками.
Готуємо крем:
Всі інгредієнти збити, коли добре зіб'ється додавати по ложці заварної маси і весь час збивати.
Намащуємо кожну скибочку кремом і складаємо по черзі: чорна скибочка — біла. Зверху поливаємо помадкою.
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-